Bach Flower Rescue Remedy til Sleep

Dr. Edward Bach skabte sin berømte Rescue Remedy i 1930'erne ved at kombinere fem blomster essenser. Med tilføjelsen af ​​en mere Bach blomst essens, blev opskriften på Rescue Remedy Sleep født. Nogle brugere sværger denne homøopatiske søvnløshed kur sender dem ret til drømmeland, mens andre siger, at det ikke virker på alle. Hvis Bachs essenser ikke redde dig fra vågenhed, aldrig bange - der er masser af andre naturlige søvn retsmidler, du kan prøve.

Historie og Ingredienser

Dr. Edward Bach skabte Bach Flower Essenser i 1930, efter at have forladt en karriere i traditionel medicin til at udforske homøopati. Han ville hver af sine 38 blomsterremedier til at behandle en bestemt følelse eller sindstilstand. Rescue Remedy er en kombination af fem af disse essenser: Impatiens, stjernen i Bethlehem, kirsebær blomme, rock rose og klematis. Rescue Sleep, en spray beregnet til at hjælpe med at bekæmpe søvnløshed, indeholder disse fem ingredienser plus hvid kastanje. Ifølge Dr. Bach, Impatiens 'blomst essens lindrer utålmodighed og frustration eller nervøsitet forårsaget af denne følelse. Star of Bethlehem arbejder på traumer og hjælper dig med at gendanne fra stød. Zistrose assuages ​​panik og frygt. Cherry blomme indgyder tillid og fjerner frygten for at miste kontrollen over sig selv. Klematis bringer dig ud af din shell og hjælper dig med at leve i nuet i stedet for at trække sig ind i dine tanker. Hvid kastanje stopper gentagne, uønskede tanker.

Brugeroplevelser

Brugeres erfaringer varierer, når du bruger Rescue Remedy Sleep. Nogle rapporterer, at præparatet flower-essens hjælper dem blunde næsten umiddelbart efter brug. Andre siger, det beroliger dem, men gør dem ikke døsig. Der er nogle klager over smagen. Rescue Sleep (og Rescue Remedy) indeholder alkohol, og folk siger smagen har hindret deres forsøg på at falde i søvn eller tvang dem til at komme ud af sengen for at børste deres tænder igen, og dermed gøre dem mere opmærksomme end nogensinde. En bruger oplyste, at det hjalp hende falde i søvn, men ikke at hjælpe hende forblive i søvn. Hun ikke anbefale det for dem, der har problemer med nat vågner.

Alternative produkter

Der er mange andre naturlægemidler og homøopatiske søvn hjælpemidler på markedet. Baldrianrod søvn-fremkaldende egenskaber er velkendte. Undersøgelser tyder på det kan hjælpe brugeren falde i søvn hurtigere, især hvis taget hver nat for to uger til en måned. Det er tilgængeligt i kapsler og te. Hvis du bruger det for længe, ​​men det kan faktisk holde dig op om natten.

Kava kava er en sove støtte, der bruges over hele verden. Det er den vigtigste ingrediens i Fijis nationaldrik, og polynesiere har brugt det i århundreder. Det er vane-dannende, så det er bedre at bruge det kun til tre uger til en måned.

Urtete for søvn er tilgængelige på de traditionelle supermarkeder, samt i helsekostforretninger. De indeholder ofte ovennævnte baldrian og kava, plus kamille og overraskende, katteurt. Denne sidste urt er ikke kun for katte rolig; det viser sig, mennesker kan bruge den til at slappe af, også.