Bach Flower Remedies Tutorial

Dr Edward Bach, en brittisk läkare, såg sjukdom som ett uttryck för olika känslor som nedstämdhet och rädsla. Hans helhetssyn ledde honom att utforska naturläkemedel och han kom att utveckla essenser tillverkade av helande blommor och växter. De är lätta att hitta i din lokala ekologiska livsmedel butik, som Whole Foods, och används som naturläkemedel.

Välja en Bach Flower Remedy

Det finns olika grupper i Bach Flower Remedies som gäller specifika emotionella tillstånd. Dr Bach hänvisas sju känslotillstånd, som är åtskilda i grupper. Inom dessa grupper finns flera åtgärder som adresserar olika typer av det givna känslor. De sju grupperna är rädsla, osäkerhet, otillräckligt intresse under nuvarande omständigheter, ensamhet, överkänslighet för idéer och influenser, förtvivlan, och över-och sjukvård för andras välfärd. Sammanlagt finns det 38 olika Bach blomma rättsmedel, plus Rescue Remedy, en färdig mix av åtgärder som hjälper till att lindra stress och framkalla lugn och Rescue Sömn, en blandning av essenser som lindrar sömnlöshet.

Ta en Bach Flower Remedy

De rättsmedel görs med blomma-sista källvatten, och innehåller även druvor baserad brandy som konserveringsmedel. De kommer i en liten burk med medicin dropper topp. Genom att använda de rättsmedel är enkel. Du kan blanda upp till sex eller sju rättsmedel i taget i en behandlingsflaska, som också finns där rättsmedel säljs, eller placera flera droppar i ett glas vatten. Om du inte har vatten tillgängligt, kan du släppa några av botemedlet under tungan, eller placera den på huden på insidan av handleden eller bakom öronen.

Typer av Bach rättsmedel

Exempel på olika lösningar inkluderar Rock Rose och Aspen för att lindra rädslan; Gentiana och Wild Oat att lindra osäkerheten; Honeysuckle och Wild Rose för när du är missnöjd med var du är i livet just nu; Water Violet och Impatiens att behandla ensamhet; Holly för att minska över-känslighet; och Betlehems stjärna och tall för att lindra förtvivlan.

Försiktighetsåtgärder

Om du är på medicinering, har allergier, är gravid eller får behandling som kemoterapi, tala med din läkare innan du tar några Bach rättsmedel. Det har inte gjorts några omfattande systematiska kliniska prövningar av Bach blomma rättsmedel, och de studier som har gjorts hittills är begränsade.