Bach Flower Remedies Opleidingen

Bach Flower Remedies Opleidingen

Bach Bloesem Remedies zijn een healing systeem ontdekt door Dr Edward Bach met de essences gewonnen uit 38 verschillende bloemen. Volgens Bach Centre website, Dr Edward Bach geneeskunde beoefend in Londen, dan is gespecialiseerd in de bacteriologie. Dit leidde hem naar vaccins te onderzoeken in zijn eigen laboratorium. Zijn werk als arts tijdens de eerste wereldoorlog bracht hem naar een meer holistische benadering van de geneeskunde dat de emotionele toestand van de patiënt, evenals hun fysieke omstandigheden behandeld na te streven.

Elke remedie is geschikt om een ​​problematische persoonlijkheidskenmerk of een schrijnend emotie. De bloesemremedies afgestemd op deze eigenschappen en emoties zijn zeer specifiek. Om te leren over de gehele 38 remedies, en hoe ze met elkaar in complexe situaties die behandeling vereisen met diverse middelen, deelnemen aan een klasse. De Bach Centre keurt cursussen in 22 landen over de hele wereld, waaronder de VS en Canada. Deze cursussen beginnen op basisniveau, en werk tot de eisen iemand moet voldoen om als een Bach Remedies Therapeut.

Niveau 1 Afstand homestudy

De Level 1 cursus is geschikt voor degenen die een regime studie rond hun huis agenda past. Ze bestuderen door het internet, powerpoint presentaties, dvd's, boeken en huiswerk. Het bevat ook live web klassen waar studenten kunnen communiceren met de docent.

De inhoud van de Level 1 cursus leert een eenvoudig overzicht van de middelen, welke voorwaarden ze te behandelen, en hoe je een mix voor persoonlijk gebruik te bereiden.

Terug Intermational Education Program (Biep) Level One Program

De Biep Level One Program is een on-site kennismaking met de Bach Bloesem Remedies. Het geeft een gedetailleerde beschrijving van elke remedie, en de student leert hoe je client case studies samen te stellen. Het is een basisopleiding module die de student in staat stelt om te oefenen Bach Flower Remedy Behandeling voor familieleden en vrienden. De student moet om te trainen op een hoger niveau te brengen aan de leden van het grote publiek te behandelen krijgen. De Level One cursus bereidt ook de studenten om verder te gaan naar meer diepgaande studie van de middelen in hogere opleidingen.

Level Two

De Biep Level Two natuurlijk versterkt het vertrouwen van de behandelaar in het gebruik van de therapieën. Ze leert de cliënt op een meer specifiek niveau te behandelen. Studenten leren de filosofie achter het systeem van Bach Flower Remedies, en hoe de behandelingen werken op een subtieler niveau. Studenten leren hoe te werken met de energie-systeem van de klant. Het is een gevorderde cursus die zich richt op het verdiepen van je kennis van de rechtsmiddelen, en het ontwikkelen van een dieper besef van hoe ze werken.

Niveau Drie: Practitioner Training

Deze cursus wordt de student klaar is om te oefenen Bach Bloesem Therapie professioneel en het leren integreren in een bestaande complementaire gezondheidszorg praktijk, indien deze aan de student relevant is voltooid. Na afloop van deze cursus kan de student van toepassing zijn op de Dr Edward Bach Foundation om te worden opgenomen in het internationale register van beoefenaars. Ze zal dan worden erkend als een Bach Foundation Registered Practitioner (BFRP). Zoals voorgesteld door de referenties, dit is een diepgaande cursus, en studenten moeten een aanzienlijke kennis van zowel de theorie en praktijk van Bach Flower Remedies zijn om vooruitgang te boeken op niveau 3.