Bach Flower Remedies Explained

Bach Flower Remedies Explained

Bach bloesem remedies is een holistisch systeem van genezing en behoud van gezondheid. Ontwikkeld door Dr Edward Bach en geïntroduceerd in de jaren 1930, is het gebruik van de Bach bloesem remedies op basis van de veronderstelling dat mentale houding speelt een vitale rol in de gezondheidszorg. Dr Bach geloofde dat negatieve emoties het lichaam het natuurlijke vermogen om te genezen zou kunnen blokkeren. Hij ontdekte dat bepaalde bloesems het natuurlijke genezingsproces, die leidde tot de ontwikkeling van de Bach bloesem remedies kunnen stimuleren.

Negatieve Emoties

Dr Bach geloofde dat bloemen essences de negatieve emoties die voorkomen dat het lichaam zichzelf te helen kon wissen. Hij identificeerde 38 negatieve gemoedstoestanden en creëerde een remedie voor elk van hen. Hij organiseerde vervolgens de remedies in zeven groepen die overeenkomen met bepaalde emotionele toestanden. De bloesemremedies werden afgeleid uit planten door inweken in de zon of het koken van de bloemen in het water tot hun essentie te halen.

De zeven groepen

De zeven groepen bevatten elk remedies om de balans te emotionele toestanden te helpen binnen die bepaalde categorie. De zeven groepen zijn angst, onzekerheid, onvoldoende belangstelling in de huidige omstandigheden, eenzaamheid, overgevoeligheid, wanhoop en Over-Concern. Bijvoorbeeld, mensen die lijden aan verschillende vormen van angst zijn behandeld met de bloem essences in die categorie, waaronder: Aspen, Cherry Plum, Mimulus, Red Chestnut en Rock Rose.

Remedies en Usage

De 38 remedies worden gebruikt om verschillende gemoedstoestanden in balans. Zo kan Clematis helpen om de focus naar het onoplettend en afwezig, terwijl Cherry Plum kan helpen de balans van de emoties van de mensen die zijn temperamentvol. Aspen is gunstig voor mensen die last hebben van gevoelens van angst en angst. Voor een volledige lijst van de remedies, bezoek bachflower.com (zie bronnen).

Hoe werken ze?

Bach bloesem remedies de balans van de emoties, waardoor de blokken die het lichaam het natuurlijke vermogen om zichzelf te genezen remmen verwijderen. Het is nog onduidelijk hoe de bloesemremedies werken, hoewel het mogelijk is dat de essences release van chemicaliën veroorzaken in de hersenen, waardoor de emoties beïnvloeden en bijgevolg het fysieke lichaam.

Dosering

De bloesem remedies kan intern worden genomen rechtstreeks uit de fles of door het mengen van een paar druppels in een glas water. De kern kan ook achter de oren of op de binnenkant van de polsen geplaatst. De gebruikelijke dosering is 2 tot 4drops viermaal per dag. De bloesem remedies zijn veilig voor iedereen van elke leeftijd.

Huisdieren

Bach bloesem remedies kunnen ook worden gegeven aan huisdieren. Witloof is goed voor de dieren die zijn overdreven territoriaal, terwijl Crab Apple kan helpen met overmatige verzorging problemen. Kamperfoelie kan helpen huisdieren te passen aan een nieuw huis, terwijl Ster van Bethlehem is uitstekend geschikt voor dieren die zijn mishandeld. De bloesems kan op de tong van het dier worden geplaatst of gemengd in het water kom.