Bach blomsterremedier Rock Essence

Efter at have observeret specifikke personlighed typer og deres fælles udtryk, Dr. Edward Bach var den første til at bruge blomster essenser retsmidler for specifikke følelsesmæssige tilstande. Nogle blomster essenser, såsom rock vand essens, er beregnet til at hjælpe med at ændre de underliggende adfærd, såsom stivhed og perfektionisme. For at bekæmpe angst og nervøsitet i nødsituationer, rock rose essens og Rescue Remedy er både nyttigt.

Bach Rock Water Essence

Dr. Bach beskriver "Rock vand personlighed" som værende en streng og ufleksibel. De sat meget høje standarder for sig selv og kan nægte sig selv de glæder og fornøjelser i livet. Konstant søger selv-perfektion, de svarer til strenge tidsplaner og rutiner, som de mener, at dette vil være et godt eksempel for andre. Selvom udtrykke en tendens til at overanstrengelse, kan de aldrig føler sig tilfredse med deres egne resultater.

Tager klippe vand blomst essens hjælper personer, der udtrykker disse personlighed egenskaber til at blive mere fleksible i deres tænkning. Det giver mulighed for en tilstand af indre harmoni, der skal udtrykkes for at flyde mere frit gennem livet og ikke være så knyttet til stive idealer eller adfærd.

Bach Rock Rose Essence

Bach zistrose blomst essens er beregnet til dem, der har været igennem terror eller en krise. Nogle eksempler kan nævnes en naturkatastrofe, pludselig sygdom eller et fysisk angreb. De, der føler dig fuld af panik og frygt kan blive nydt mest af sten rose essens. Forudsat ro og modet, rock rose essens er beskrevet af Dr. Bach som værende afhjælpning af nødsituationer, når der ikke synes at være noget håb i sigte. Brug zistrose afhjælpe tillader det positive potentiale af at være modige og har et roligt sind i nødsituationer.

Placer to dråber direkte under tungen eller tilføje til et glas vand efter behov. Duppe zistrose essens på puls punkter eller fugtede læber er en anden mulighed.

Bach Rescue Remedy

Zistrose essens er en af ​​de fem ingredienser i Bach Rescue Remedy. Rescue Remedy er en blanding af blomster essenser beregnet til brug i krævende eller stressende situationer. Hjælpe til ansigt situationer med en forbedret tilstand i sindet, Bach Rescue Remedy er nyttig, når følelser af frygt, angst eller forvirring sat i.

Også fundet i Bach Rescue Remedy er Impatiens essens. Som navnet antyder, er denne essens er velegnet til dem, der er utålmodige eller let irriteret. Star of Bethlehem trøster sorg og smerte. Cherry blomme blomst essens er beregnet til dem, der er på randen af ​​sammenbrud, og frygter at miste kontrollen. Klematis er med til at bringe bevidsthed ind i den nuværende situation. Kombinationen af ​​disse essenser med zistrose essens skabt Bach Rescue Remedy. Placering fire dråber under tungen kan bringe ro og klarhed til stressede situationer.