Børn Skullcap Fordele

Der er to typer af kalot - American og kinesisk. Begge har beroligende virkninger og kan anvendes til behandling af angst, irritabilitet og søvnløshed. Anvendelsen af ​​kalot for børn er kontroversiel.

Kinesisk kalot

Kinesisk kalot har også anti-inflammatoriske og antihistamin egenskaber, der gør den anvendelig for smertelindring og allergi.

Historie

Amerikansk kalot har været brugt i omkring 200 år, mens kinesisk kalot brug går tilbage tusinder af år i traditionel kinesisk medicin.

Overvejelser

Den vigtigste årsag kalot anbefales ikke til børn, er på grund af en mangel på videnskabelige data for at bevise eller modbevise dets sikkerhed og virkning.

Fordele

Kalot kan reducere angst og stress fra overgange, hvis de anvendes på kort sigt for børn. Kalot bør ikke tages for mere end 8 uger uden en 2-ugers pause mellem runderne.

Dosering

Den typiske dosering af kalot er 1 g pr 150 £. legemsvægt, så et barns dosis skal titreres ned baseret på hendes vægt. Den nemmeste måde at give et barn kalot er via en svag te, sødet med honning eller sukker for at gøre det smager bedre.

Advarsel

Kalot bør ikke anvendes af gravide eller spædbørn. Brug sammen med børn kun under vejledning af en erfaren læge, biopat eller mester herbalist.