Bøger om lægeurter

Øget forskning udføres på alternativ og urtemedicin, der beviser dens effektivitet, er mange mennesker søger mod naturlægemidler. Nogle farmaceutiske virksomheder har endda taget urter i nogle af deres egne behandlinger, og den kosmetiske industri billethajer plante-og urteekstrakter i deres produkter. Selv om forskning har været lovende, er der stadig en masse af naturlægemidler, der ikke er testet. En grundig og professionel bog om lægeplanter er én måde lægmand kan adskille fakta fra fiktion og finde den rigtige naturlige behandling for dem.

James Duke

James Duke er velanset forfatter til to bøger om lægeurter, "Den Grønne Apotek" (1997) og "Den Grønne Apotek Herbal Handbook" (2000). Disse vejledninger præsenteres i en indbydende og let at læse stil, der ikke vil skræmme nybegyndere læsere, men har nok solid information til at være en praktisk hurtig reference for eksperten. Han bruger up-to-date undersøgelser på traditionelle folkemusik retsmidler, der vil hjælpe dig med at træffe en informeret beslutning om, hvilke urter er bedst for din tilstand.

James Green

James Greens "Herbal Medicine Maker Håndbog" (2000) er den ideelle bog for nybegyndere til urtemedicin. Grøn forklarer ikke kun urten brug, men hvordan man dyrker og behandle urter. Han dækker også det grundlæggende i at forberede naturmedicin og behandlinger, herunder salver, ekstrakter, lotion, og eliksirer. Dette gøres i en informativ, ikke-truende stil til at skabe en imødekommende introduktion til urtemedicin.

David Hoffman

"Herbal Handbook" (1997) og "Medicinsk Naturmedicin" (2003) er omfattende vejledninger, der vil tilfredsstille de mest erfarne farmaceut. Hoffman dykker ind i den farmakologiske side af urtemedicin, hjælper læserne sætte præcise forskrifter sammen. Dette er en bog for dem, der betragter urter en form for medicin, ikke bare et husråd. Dette ville være en god reference for nogen i traditionel medicin, der måtte ønske at udvide horisonten for deres metode og praksis til at omfatte urtemedicin.

Margaret Grieve

"A Modern Herbal," bind 1 og 2 (1982) er en af ​​de endelige og mest omfattende referencepunkter kilder på urter og deres anvendelse. Bind 1 lister fra bogstaverne AH og bind 2 fra IZ på en kombineret 900 plus sider. Teksten spor tilbage til nogle af de ældste anvendelser af de anførte urter og indeholder oplysninger om urter, der ikke findes meget i moderne tekster på grund af deres potentielt farlige bivirkninger. Forfatteren diskuterer faren, men understreger den korrekte brug af disse urter. Disse to bøger er must haves for alle, der er alvorligt om naturmedicin.

Kommissionen E

Denne gruppe er Tysklands regering Food and Drug tilsyn bureau, og de tilbragte fem år på at forske og udvikle "The Complete tysk kommission E Monografier-Terapeutisk Guide til plantelægemidler" (1998) Denne bog diskuterer urtemedicin, deres anvendelse og deres effektivitet og er ideel til sundhedspersonale, der ønsker at blive mere vidende om urtemedicin. Det var det første alternativ medicin bog at kvalificere sig til den prestigefyldte lægebog of the Year, givet af den berømte korrekturlæser Doody Publishing. Anmeldere fra Doody i deres bemærkninger, henvist til denne bog som "... en vigtig opslagsbog for leverandører af sundhedsydelser forpligtet til ansvarlig brug af planteekstrakter i deres praksis ..."