Azijn voor artritis pijn

Azijn is lang verondersteld om medische en geneeskrachtige eigenschappen hebben, met name voor degenen die lijden aan artritis.

Toxines

Als u artritis en hebben sedentaire als resultaat geworden, omdat het verplaatsen en bewegen pijn doet, kan deze gifstoffen veroorzaken op te bouwen in uw gewrichten. Artritis en gewrichtspijn kan worden gekoppeld aan de accumulatie van toxines, volgens Naturalnews.com. Deze toxines of metabolisch afval worden opgeslagen in het bindweefsel van het lichaam. Als je appelazijn gebruiken als een behandeling, moet het helpen absorberen deze toxines en werpt ze uit het systeem. De zuren in cider azijn werken ook te zuiveren en de-vergiftigen het lichaam.

Suggesties

Zet een kopje appel cider azijn in zes kopjes warm water en genieten van uw reumatische handen of voeten in het mengsel. Meng twee eetlepels. van appel cider azijn met een eetlepel. van olijf-of kokosolie, en dit toepassen op uw gewrichten. Dit is een kalmerende zalf.

Aanbeveling

Voor het eten, drinken, een mengsel van water en azijn (1-3 tl. Azijn en acht oz. Water.) Dit werkt van binnen naar buiten.

Type

Gebruik azijn, dat is een rossige kleur en heeft een duidelijke hoeveelheid residu drijvend in het opgeblazen gevoel. Dit residu is de natuurlijke vergaren van nuttige voedingsstoffen en enzymen. De ruwe, onbewerkte appel cider azijn bevat enzymen en zuren die de opname van voedingsstoffen en een goede spijsvertering, die beide essentieel voor de gezondheid van de gewrichten zijn aan te moedigen.

Meer voordelen

Een ander voordeel appelazijn is dat het bevat kalium, fosfor, magnesium en calcium. Als je een tekort aan mineralen, kan dit ertoe leiden dat uw pijn in de gewrichten te erger. Appelazijn helpt je voorkomen dat een tekort. Kalium name voorkomt calcium zich ophopen in de gewrichten. Kalkafzetting wordt geassocieerd met stijve gewrichten.

Hoe het werkt

Dr. DC Jarvis, die geneeskunde beoefent in Vermont, is van mening dat een dagelijkse cocktail van appel cider azijn helpt vrijkomen van calcium afzettingen terug in de bloedbaan en stuurt het calcium aan de botten waar het zou moeten zijn, in plaats van in de bloedvaten en gewrichten. Wanneer calcium verzamelt in de gewrichten en vaten, dit veroorzaakt pijn en interfereert met de bloedsomloop.