Aziatische remedie voor Tinnitus

Ervaart u ofwel acute of chronische tinnitus? Tinnitus die langer dan zes maanden, uitgaande van een worst-case scenario, kan moeilijk te behandelen zijn. De beste aanpak is, net als bij elke andere medische zorg, is preventie. Als u na het zoeken naar medische hulp is vastgesteld dat je verleden voorkomen, kunt u overwegen om een ​​alternatieve, holistische remedie overwegen. Aziatische geneeskunde excelleert in deze zorg. Voor tinnitus, kan acupunctuur behandelingen in combinatie met kruiden-supplementen het antwoord dat je nodig hebt.

Oorzaken van Tinnitus

Ernstige tinnitus is zelden te wijten aan binnenoor beschadigd. Er zijn ook andere mogelijke oorzaken onderzoeken waard. Recept (en zelfs over-the-counter) medicijnen kunnen een belangrijke rol spelen. Ingrediënten zoals aspartaam, een synthetische zoetstof, kan tinnitus veroorzaken. Problemen met de bloedsomloop, hyperthyreoïdie en hoge triglyceride niveaus zijn andere mogelijke boosdoeners.

Acupunctuur Overzicht

Aziatische geneeskunde heeft verschillende remedies voor de behandeling van tinnitus. Acupunctuur is een optie, maar een van de meest populaire. Deze techniek stelt twee differentiëlen die kunnen veroorzaken of bijdragen aan tinnitus: teveel patronen en deficiëntie patronen. Holistische zorg expert Dr Emily Kane zei dat de "chronische vorm presenteert meestal met een laag, zoemend geluid en ... (wordt) gedacht aan een 'tekort' conditie. Het plotselinge begin tinnitus is waarschijnlijk te wijten aan 'overtollige' en de beltoon is laag, zoals schreeuwen of donder. " In beide tekort en teveel patronen, zijn er verdere subcategorieën.

Bij het eerste type van overtollige patroon, zullen patiënten een probleem in de lever en / of galblaas meridianen hebben; bekend als LV / GB Fire toenemen. Het tweede type is Phlegm Fire oplopend naar boven, die voornamelijk bestaat maag en blaas meridianen. Met deficiëntie patronen, zijn er drie soorten onderscheiden: de nier meridiaan, bovenste brander deficiëntie of hart bloed tekort.

Elke subcategorie heeft zijn respectieve behandelprotocollen en behandeling punten; deze behandeling niet alleen lichamelijke klachten, maar ook proberen om spirituele / psychologische aspecten onder de knie. De behandeling omvat het inbrengen en manipuleren van draadvormige naalden op specifieke, gebracht punten op het lichaam van de patiënt. Dr. Kane stelt: "(De traditionele Chinese geneeskunde) is al vele eeuwen; acupunctuur werkt vaak, en het doet geen pijn."

Herbal supplementen

In Aziatische geneeskunde, het gebruik van kruiden-supplementen een aanvulling op de werkzaamheid van praktijken zoals acupunctuur. Tinnitus behandelingen hebben voor een deel van het volgende:

Coptis en rabarber, in combinatie verlichten tinnitus door hypertensie, vaak geassocieerd met overmatige patronen. Artsen raden aan belangrijke Goudscherm voor zwaarlijvige patiënten die last hebben met tinnitus, als dit verhoogt patiënten bloedcirculatie, helpen bij de spijsvertering en de break-up van overtollig slijm, geassocieerd met Fire Phlegm Rising.

Rehmannia acht wordt voorgeschreven voor ouderen, omdat het ten goede komt nieren en beenmerg functie, die zouden kunnen worden verminderd als de patiënt lijdt aan een tekort patronen. Andere kruiden voor tinnitus voorgeschreven omvatten ginkgo biloba, sesam en zilverkaars. Elk heeft zijn eigen specifieke voordelen; daarom, in overleg met een arts of kruidkundige.

Afscheid Gedachten

Als u geïnteresseerd bent in het ondergaan van acupunctuur voor tinnitus zijn, hier zijn verdere items in gedachten te houden. Volgens Dr Kane, op zoek naar een licentie, acupuncturisten die in China of Japan opgeleid is belangrijk. "Over het algemeen een MD acupuncturist heeft veel minder training," zei ze.

Dr. Kane beveelt de volgende basic, acupunctuur recepten: "San Jao 3 en 17, galblaas 2 en 43, met Nier 3 en 6 voor de chronische type". Ze voegt eraan toe dat een basic, acupunctuur recept "10 tot 15 sessies kan duren voor verbetering". Terwijl standrechtelijk ontslag westerse geneeskunde wordt niet aanbevolen, de voordelen van de Aziatische geneeskunde zijn het ontdekken waard.