Ayurvedisk medicin Lever Cleanse

Ayurvedisk medicin lever renar inkluderar användning av örter, frukter och fruktjuicer, olivolja och salt för att rensa levern av giftigt skräp och stenar som berövar kroppen av hälsa och vitalitet.

Teorier / Spekulationer

Ayurvedisk medicin utövare tror att levern är kroppens "brandhärden." När brandhärden är inflammerad, måste det vara "släcka" för att undvika allvarliga konsekvenser för hälsan för kroppen.

Funktion

Ayurvedisk medicin levern renar bort giftiga skräp samt lever och gallblåsa stenar som hindrar näringsämnen assimilering och frigörelse av energi.

Typer

Det finns många olika ayurvedisk medicin levern renar på marknaden. Bygg ayurvediska lever renar kan också göras med användning av vanliga kylskåps och skafferi objekt.

Tidsplan

Ayurvedisk lever renar börja arbeta inom timmar rötas. För att uppnå optimala resultat, är sex till åtta ayurvediska lever renar rekommenderas.

Potential

Utföra ayurvedisk medicin lever renar kan leda till en minskning av förstoppning, illamående, tand och tandköttsproblem och högt kolesterol. Användningen av ayurvedisk medicin lever renar kan också stöd i viktminskning.