Ayurvedische remedie voor psoriasis op de hoofdhuid

Ayurveda is geoefend voor duizenden jaren. Het is gebaseerd op natuurlijke kruiden en planten en het zuiveren van het lichaam om de gezondheid te bereiken, het welzijn en de vrijheid van de ziekte. Volgens free-kruiden-medicines.com, in de ayurvedische systeem van de geneeskunde, psoriasis is bekend als kitibha. Bloed onzuiverheden geassocieerd met een aantal emotionele factoren zijn opgenomen, zoals de oorzakelijke factoren voor psoriasis. Psoriasis of kitibha, niet kan worden genezen, maar het ongemak verbonden kan worden verlicht en kan onder controle met de juiste behandeling bewaard.

Hoe om psoriasis te behandelen met Ayurveda

Hoewel de exacte oorzaak van psoriasis is onbekend, zijn verschillende dingen verondersteld te leiden zoals stress, erfelijkheid, virale infecties, een verzwakt immuunsysteem en geaccumuleerde toxines in het lichaam. Psoriasis meestal eerst voorkomt bij jongere mensen, maar kunnen opnieuw optreden gedurende het hele leven. Het kan bijna overal op het lichaam ontwikkelen, zoals de hoofdhuid.
Ayurvedische behandeling van psoriasis omvat een hele lichaam benadering in plaats van alleen het toepassen van een zalf topicaal. Als u psoriasis heeft, moet je een aantal dingen doen, naast de toepassing van lokale producten op het onder controle.
Nemen veranderingen in het dieet en omvatten voedingsmiddelen zoals sesamzaad, pompoenpitten en zonnebloempitten. Verbruiken veel verse groenten en fruit. Neem een ​​vitamine E supplement te helpen verminderen de jeuk en houden korsten van de vorming. Vermijd overdreven kruidig ​​voedsel. Ze zijn moeilijk te verteren en kan leiden tot giftige stoffen op te bouwen in je lichaam.
Vermijd dan verwerkt en zoute voedingsmiddelen, omdat deze kunnen de aandoening verergeren. Bezuinigen op vet voedsel, dierlijke eiwitten en suikers. Volgens Anna Hardy, consumeren ui gebakken in ghee (geklaarde boter) of het eten van een kom koolsoep dagelijks kunnen profiteren mensen met psoriasis.
Houd uw stress niveau zo laag mogelijk met meditatie en yoga. U kunt bittere pompoen, bekend als karela kopen, om het bloed te zuiveren. Combineer 1/2 theelepel kurkuma poeder (een specerij) met 1 theelepel van neem in een glas lauw water tweemaal daags. Daarnaast maken een klysma om de darmen te reinigen van onzuiverheden.
Extern kun je proberen verschillende opties voor het helen van psoriasis en houden het onder controle. Probeer toepassing vers geperst citroensap dat is verdund met water tot het getroffen gebied. Prak een avocado en royaal toe te passen op het getroffen gebied en laat het op voor ongeveer een half uur. Deze behandeling heeft als bijkomend voordeel dat het erg goed voor je haar, want het bevat veel essentiële vetzuren.
Kant-en-gebruik ayurvedische producten aan psoriasis op de hoofdhuid te behandelen zijn ook beschikbaar. Een fles van 777 olie rechtstreeks toegepast op het getroffen gebied is een zeer populaire en effectieve behandeling. Koop een potje psorolin zalf, een ayurvedische crème voor psoriasis, om te gebruiken in combinatie met de 777 olie om de beste resultaten te verkrijgen.