Automatische Disability voor de ziekte van Crohn

Automatische Disability voor de ziekte van Crohn

Ziekte van Crohn veroorzaakt ontsteking van het spijsverteringskanaal, meestal het onderste deel van de dunne darm. Experts weten niet zeker wat de oorzaak is. Er is de behandeling, maar geen genezing.

Symptomen van de ziekte van Crohn

Symptomen van de ziekte van Crohn omvatten buikpijn, diarree, gewichtsverlies, koorts en rectaal bloeden. Aanhoudende en ernstige bloeden kan leiden tot bloedarmoede, die ernstige vermoeidheid veroorzaakt. Ondervoeding kan ontstaan ​​als diarree ernstig is.

Hoe uitschakelen is het?

De ziekte van Crohn reageert vaak goed op medicatie en patiënten kunnen relatief normaal leven te leiden. In sommige gevallen echter complicaties die moet operatief behandeld worden. Sommige mensen met de ziekte van Crohn vereisen meerdere ziekenhuisopnames voor de conditie.

Social Security Disability Insurance

Social Security Disability Insurance biedt een maand cheque voor mensen die niet kunnen werken als gevolg van een medische aandoening of een handicap zo lang als hun symptomen zullen naar verwachting duren voor ten minste één jaar of tot de dood veroorzaken. Sociale Zekerheid niet automatisch iedereen voor handicap goed te keuren, dat wel. Mensen moeten aantonen dat hun toestand hen verhindert te werken.

Staat Disability

Sommige staten, waaronder Californië, Rhode Island, New York, New Jersey en Hawaï, bieden programma's voor gehandicapten voor diegenen die niet kunnen werken als gevolg van een handicap of medische aandoening. De programma's variëren van staat tot staat, maar mensen moeten bewijzen dat ze niet in staat zijn om te werken als gevolg van hun aandoening. Ze zullen niet automatisch worden goedgekeurd.

Short-Term invaliditeitsverzekering

Sommige mensen kopen korte arbeidsongeschiktheid verzekering die dekking biedt indien zij niet in staat zijn om te werken voor een korte tijd als gevolg van ziekte of handicap. Dekking varieert van beleid tot beleid, maar kortstondige ziekte of arbeidsongeschiktheid als gevolg van de ziekte van Crohn wordt meestal gedekt.