Auto Ziekte & Hoofdpijn

Auto Ziekte & Hoofdpijn

Wagenziekte is een vorm van reisziekte. Bewegingsziekte treedt op wanneer de hersenen ontvangen conflicterende signalen van de bewegingsgevoelige lichaamsdelen, zoals het binnenoor, ogen en ledematen. Wanneer de hersenen ontvangt tegenstrijdige signalen, het reageert bij sommige mensen door het produceren van sensaties van ongemak of ziekte. Kinderen in de leeftijd tussen 2 en 12 jaar zijn bij de meeste kans op het ervaren van reisziekte.

Symptomen

Symptomen van reisziekte, inclusief wagenziekte, omvatten misselijkheid of misselijkheid, koud zweet, vermoeidheid, verlies van eetlust, braken, hoofdpijn, duizeligheid en / of verhoogde speekselvloed. De ernst van de symptomen varieert van persoon tot persoon, goedaardig tot zeer oncomfortabel.

Oorzaken

Niemand is helemaal zeker waarom sommige mensen ervaren wagenziekte, terwijl anderen dat niet doen. Kinderen die deze vorm van reisziekte ervaren ontgroeien vaak, maar dan later af en toe hoofdpijn als volwassenen krijgen tijdens het rijden of het rijden in auto's. Dit laat een aantal experts, zoals die bij gezonde kinderen, af te vragen of de kindertijd reisziekte hoofdpijn zijn een vroege vorm van migraine.

Behavioral Behandelingen

Bepaalde gedragingen kan helpen verlichten van de symptomen van wagenziekte, zoals hoofdpijn. Focussen op iets anders naast het ongemak nuttig voor kinderen en volwassenen kunnen zijn. Kijkend uit het raam naar de horizon lijkt te veel, maar ook zitten in de voorste stoel, rust het hoofd op de rug van de stoel om het stil te houden, het plaatsen van een koel washandje op het voorhoofd, wijzend ventilatieopeningen naar het gezicht en helpen niet roken. Cognitieve gedragstherapie kan ook nuttig zijn. Als al het andere faalt, kan een persoon ervaart wagenziekte regelmatig een pauze nemen om uit het voertuig en rond te lopen.

Nutritional en Natural Therapies

Biofeedback, homeopathische middelen, acupunctuur, lichaamsbeweging, supplementen en veranderingen in het dieet (zoals het niet eten van vettig, kruidig, vet voedsel voor een reis) kunnen nuttig zijn voor wagenziekte, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Droge crackers en een koolzuurhoudende drank, zoals ginger ale, de symptomen verlichten bij sommige, net als ademhalingstechnieken en het nemen van gember, pepermunt en / of ballote voor en tijdens een reis. Gezonde Kinderen adviseert voor kinderen die ervaren wagenziekte om een ‚Äč‚Äčlichte snack eten voor de reis als er geen voedsel is verbruikt gedurende ten minste drie uur, als de honger heeft de neiging om de symptomen verergeren.

Medicijnen

Farmaceutische medicijnen zijn ook beschikbaar om reisziekte te verlichten, zoals wagenziekte. Deze omvatten scopolamine, promethazine, dimenhydrinaat en meclizine. Hoewel sommige medicijnen zijn beschikbaar over de toonbank, kan reisziekte drugs slaperigheid en verminderde oordeel dus die actief bewegende voertuigen of zware apparatuur mag deze niet mee te veroorzaken, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Gezonde Kinderen raadt eerste raadpleging van een arts, in het bijzonder met kinderen ervaren reisziekte.