Autisme Symptomen bij een One Year Old

Autisme Symptomen bij een One Year Old

Autisme is een ontwikkelingsstoornis die de normale ontwikkeling van sociale en communicatieve vaardigheden beïnvloedt. Het is erg moeilijk om autisme bij kinderen jonger dan 18 maanden te herkennen, omdat kinderen van die leeftijd hebben een minimale taal en sociale vaardigheden. In veel gevallen kunnen zuigelingen normale ontwikkeling vertonen tot de leeftijd van een of twee, later achteruit. Hoewel diagnose is moeilijk Eerste tekenen, Inc, een organisatie die het herkennen van de eerste tekenen van autisme, beveelt ouders met het ontbreken van leeftijd standaardprocedure in plaats van de aanwezigheid van abnormaal gedrag.

Sociale Impairment Symptomen bij 12 Maanden

Een een jaar oud met autisme kan niet reageren op zijn naam. Hij kan ook niet aan de rente in extern object, zoals met het richten of ogen blik te uiten. Er kan een tekort aan vreugdevolle of warm gezichtsuitdrukkingen zijn en hij kan niet eens interesse of plezier met zijn ouders of collega's. Hij kan niet vaststellen oogcontact of te lang op levenloze objecten staren.

Communicatie Impairment Symptomen bij 12 Maanden

Het kind mag geen gebruik maken waaruit gebaren dan niet non-verbale communicatie hebben gecoördineerd. Er kan ook weinig variatie in haar stem toon en toonhoogte, of onregelmatige stem ritmes en ongebruikelijke spraakkwaliteit zijn. Als het kind is het leren om te spreken, kunnen ze stoppen vordert of verliezen eerder verworven woorden.

Herhaalde of Beperkende Symptomen bij 12 Maanden

Op deze leeftijd kan het kind ook vertonen herhalende bewegingen van het lichaam, zoals schommelen of het hoofd schudden. Hij kan ook fidget of meer bewegen dan normaal. Er kunnen ook repetitieve houding en bewegingen van de hand of repeterende bewegingen met objecten.

Sensorische symptomen op elke leeftijd

Sommige sensorische symptomen kunnen moeilijk te herkennen in een kind die pre-verbaal zijn. Er zijn een aantal symptomen die ouders letten, zelfs in een een jaar oud. Het kind mag niet schrikken van harde geluiden of kan de normale geluiden vinden pijnlijk en houdt zijn handen over zijn oren. Hij kan zich uit fysiek contact of huilen. Hij kan een ongemakkelijke reactie op zintuiglijke input, zoals licht, geluid of smaak hebben. Hij kan een verhoogde of verminderde respons op pijn.