Attention Deficit symptomen bij kinderen

Attention Deficit symptomen bij kinderen

Attention Deficit Disorder, bekend als ADD, kan het moeilijk maken voor een kind om geconcentreerd te blijven en controle over zijn gedrag. Volgens de American Academy of Pediatrics, ADD is een van de meest voorkomende chronische aandoeningen van de kindertijd. Het beïnvloedt 4 tot 12 procent van de schoolgaande kinderen. Als u zich zorgen maakt over het gedrag van uw kind zijn, informeer jezelf over de symptomen aandacht tekort.

Afgeleid

Kinderen met ADD en ADHD zijn vaak niet in staat om de aandacht en de focus te betalen. Uw kind kan moeite hebben zich te concentreren op school, het invullen van huiswerk en klusjes afwerken, want hij raakt snel afgeleid. Hij lijkt misschien niet naar u te luisteren en kunnen problemen volgende richtingen of het beëindigen van een project hebben. Hij kan problemen met eenvoudige organisatorische vaardigheden hebben, verliezen huiswerk of andere belangrijke dingen en vermijd lange en vervelende projecten of activiteiten. Bij het werken aan huiswerkopdrachten hij kan rennen, gebruiken rommelig handschrift en maak onvoorzichtig fouten.

Hyperactief

Uw kind kan grote moeite om stil te zitten, waardoor het moeilijk voor haar om zich te concentreren hebben. Symptomen van hyperactiviteit onder rusteloos gevoel en moeite om stil te zitten, rustig te spelen en stille spelletjes en andere soortgelijke activiteiten. Ze kunnen rennen of springen rond in situaties waar anderen zouden geneigd zijn om stil te houden. Ze kunnen fidget met handen of haar haar en praten of zingen de hele tijd. Vaak hebben kinderen met ADHD lijken te worden gedreven door een andere kracht geheel en hebben geen limiet aan hun energie.

Impulsief

Vaak kinderen met ADD of ADHD zijn onstuimig en abrupt. Uw kind kan dingen zeggen voordat hij zich realiseert dat zijn woorden van iemand zou kunnen kwetsen of te handelen voordat hij denkt over de gevolgen van zijn daden. Hij zou kunnen onderbreken wanneer andere mensen praten, niet in staat om te wachten op zijn beurt. Hij kan storend zijn, eruit te flappen antwoorden voordat de vraag zelfs wordt gevraagd of begin taken voordat hij alle richtingen heeft gehoord. Uw kind kan ook opgeven schijnbaar moeilijke activiteiten te gemakkelijk.

Wat te doen

Alle kinderen vertonen een aantal van deze symptomen van tijd tot tijd, omdat ze immers gewoon kinderen. Maak een afspraak met uw kinderarts als uw kind heeft vaak problemen met deze symptomen bij meer dan een instelling. Uw kinderarts kan uw kind verschillende testen en een diagnose te geven. Sommige kinderen kunnen geholpen worden met routine en positieve bekrachtiging, maar meer ernstige gevallen kan medicatie nodig zijn. Veel natuurlijke remedies bestaan ​​ook, beweren te helpen rust en focus je kind.