Att dricka till Clear luftrören

Bronktäppa oftast orsakas av en överproduktion av slem i reaktion på en inflammation i luftrören eller luftvägarna. Bronktäppa kan orsakas av allergier, astma, en vanlig förkylning eller andra sjukdomar. Hem rättsmedel för tillståndet omfattar dricksvatten, örtte och blandningar av vissa trängsel ande ingredienser.

Vatten

Om du lider av bronkial trängsel, dricka minst åtta 8 oz. glas vatten om dagen. Vatten är den bästa slemlösande, enligt Health911.com, och hjälper till att tunna slemmet och gör hosta mer produktiva. Vattenintag är särskilt viktigt om trängseln är på grund av sjukdom på grund av risken för uttorkning.

Örtte

Hot örtte stöd i minskningen av bronktäppa på två sätt. Första tenderar den varma vätskan för att tunna ut slem. Dessutom örter som kardemumma hjälp rensa luftvägarna och minska trängseln. Andra örtteer att försöka inkludera de som innehåller pepparmynta, persilja eller kanel.

Eukalyptol

Eukalyptol är en förening som är 90 procent eukalyptusolja och kan användas för att hjälpa till med bronktäppa. Lägg 0,05 till 0,2 ml (1-2 droppar) i eukalyptol till en kopp kokande vatten och blanda. Drick när hopkok har svalnat till en säker dricktemperatur. Drick denna dryck endast en gång om dagen, och inte ge till barn under 6 års ålder Du kan lägga till en tsk. honung till blandningen för smaken.

Morotsjuice

Morotsjuice är känd för att hjälpa till att lindra trängseln i öron, näsa och hals och innehåller stora mängder av betakaroten och vitamin A. Blanda morotsjuice med en liten mängd varmt vatten och en tsk. honung och ta flera tsk. av denna blandning en dag. Observera att även om stort intag av karotenoider, som är naturligt förekommande pigment, kan sänka antalet vita blodkroppar, skulle du behöva äta ett halvt kilo morötter varje dag i flera år för att uppleva negativa hälsoeffekter, enligt Agro Products Ltd

Hemlagad Tranbärsjuice

Enligt HPS hälsa, tranbär är utmärkt för att lindra trängseln i luftrören. I stället köper tranbärsjuice i butiken, som ofta innehåller stora mängder socker och färre näringsämnen än färska tranbär, ta med flera koppar färska tranbär till en koka med bara tillräckligt med vatten för att täcka dem. Sjud 2-3 minuter, låt rinna av tranbär och mosa dem i en mixer. Sila skinnen. Blanda 2 msk. av den erhållna massan med en kopp varmt destillerat vatten. Smutta som behövs för att avlasta och hosta.

Lemon puré

HPS Health rekommenderar också ett hopkok gjord av pureeing en hel citron (inklusive hud och frön) i en mixer med 1 kopp destillerat vatten. Tillsätt 1 msk. av melass för smak, men lägg inte till socker. Denna blandning, som du bör smutta långsamt hjälper tunna slem och återställa slemhinnor.
.