Atkins dieet Desserts

Het Atkins-dieet is het geesteskind van Dr. Robert Atkins, een cardioloog die geloofde dat het beperken van koolhydraten en het benadrukken van eiwitten waren de sleutels tot gewichtsverlies en een goede gezondheid. Het programma vraagt ​​ook om zeer beperkte hoeveelheden cafeïne en suiker, waardoor het idee van dessert na een maaltijd moeilijk - maar niet onmogelijk.

Geschiedenis

Atkins bedacht zijn dieet in de vroege jaren 1970 in een poging om zich af te vallen. Hij beweerde dat het eten van voedingsmiddelen met een hoog eiwit en het beperken van koolhydraten veroorzaakt het lichaam om opgeslagen vet te verbranden, in tegenstelling tot glucose, voor energie. Andere low-carb diëten, zoals het South Beach dieet volgden snel, al met het idee dat koolhydraten en suikers zijn slechter voor je gezondheid dan vet.

Menu

Aanhangers van het Atkins-dieet zijn vrij om te eten uit een breed scala van eiwit-verrijkte voedingsmiddelen, mits deze niet gepaneerd of gefrituurd. Gevogelte, vis, rundvlees en eieren zijn nietjes van het dieet. Ondertussen, brood, pasta, fruit en zetmeelrijke groenten strikt beperkt. Hetzelfde geldt voor het type van de suiker die in frisdrank, ijs, cake en koekjes. De reden is dat bijna alle suikerhoudende nagerechten zijn verstoken van eiwit en geladen met koolhydraten.

Side Effects

Aangezien de Atkins plannen bijna elimineert suiker (zowel van groenten en verwerkte voedingsmiddelen) vanaf de voeding kan followers bijwerkingen variëren van hoofdpijn tot constipatie gebrek aan energie ervaren. Dit geldt met name gedurende de eerste 2 weken van het plan, ook bekend als de "inductie" -fase. Het is in deze fase dat koolhydraten moeten worden beperkt tot meer dan 20 gram per dag, en suikers moet volledig worden vermeden.

Desserts

Terwijl het plan Atkins aanvankelijk geen manier aangeboden voor u om te verlangen naar suiker te beteugelen, is een lijn van voedsel genaamd de "Atkins Advantage" dat recht kan worden geconsumeerd vanaf het begin, veel van die zoete smaak, maar bevatten weinig suiker toegevoegd. Voordeel voedingsmiddelen bevatten eiwit bars en shakes, en komen in smaken variërend van chocolade tot karamel om kaneel te pindakaas fudge. Het Atkins-dieet boek en website bieden ook recepten voor desserts die zijn laag in suiker, zoals pannenkoeken, pudding en mousse.

Logeren op het Dieet

In de beginjaren van het Atkins-dieet, volgelingen vaak geworsteld, of zelfs ging het dieet geheel, niet vanwege het gebrek aan koolhydraten, maar als gevolg van een verlangen naar iets zoets. Dat veranderde met de introductie van de Atkins Advantage. Niet alleen voedsel in die lijn kunt u uw zoete tand te genezen, ze ook helpen bij de low-carb, geen suiker-plan voor te behouden en zijn ideaal voor iemand die op de weg.