At Home Knee Pain Behandelingen

At Home Knee Pain Behandelingen

Of uw knie pijn is een gevolg van een blessure, RSI, of een medische aandoening, zoals artritis, zijn er vele behandelingen die je kunt gebruiken zonder frequenteren kantoor van een arts. Voordat hinkend af naar uw lokale apotheek voor over-the-counter pijnstillers, probeer deze eenvoudige, beproefde technieken.

Ice

Ijs verlicht de pijn en ontsteking, en het wordt best toegepast in een zak ijs of een ademende zak als niet aan de zenuwen beschadigen in je huid. Probeer het toepassen van ijs op je knie gedurende 10 tot 20 minuten per keer, drie keer per dag naar beneden te brengen zwelling.

Compressie

Met behulp van een drukverband kan niet alleen helpen om de zwelling in je knie, maar kan ook zorgen voor stabiliteit tijdens het gaan over uw dagelijkse taken. Probeer een drukverband dat is licht, ademend en comfortabel om te dragen vinden. Vermijd het aanbrengen van de zwachtel te strak, omdat dit in het beschadigde gebied wordt afgesneden bloedcirculatie.

Rust en Elevation

Probeer een dag of twee duren om uw knie rusten. Een verblijf van uw voeten maakt de knie en de omliggende weefsels te genezen en te voorkomen dat verdere schade aan het kniegewricht. Rest houdt ook je gezonde knie geluid --- veel mensen met knie blessures verschuiven hun gewicht aan de gezonde knie wat vaak resulteert in een frisse blessure in de gezonde knie.

Tijdens het rusten, verheffen uw geblesseerde knie door het plaatsen van een zacht kussen eronder, terwijl u ontspannen op de bank of je bed. Elevation vermindert de zwelling door het faciliteren van het weglekken van vloeistoffen die de neiging hebben zich te verzamelen rond een blessure.