Aspirine Therapie & Artritis

Artritis is een ziekte met meer dan 100 voorwaarden. Symptomen zijn pijn in de gewrichten, zwelling, roodheid en verlies van mobiliteit. Het woord zelf betekent "gewrichtsontsteking." Aspirine is een gebruikelijke behandeling voor deze aandoening. Het medicijn is ontwikkeld door de Duitse chemicus Felix Hoffman als een behandeling voor artritis van zijn vader.

Begrijp artritis en aspirine

Ontsteking is een normale fysieke proces voor ons lichaam om te gaan met blessures en ziekten zoals virussen of bacteriën. Gezonde cellen in ons immuunsysteem reis naar de bron van het probleem en doen schadecontrole op gecompromitteerde cellen en weefsels. Dit is hoe het lichaam herstelt zich. Maar voor patiënten met artritis, ontsteking hangen, gezond weefsel te beschadigen. Deze cyclus van autoimmuunziekte vernietiging kan zo ernstig zijn dat de patiënt botten, weefsels en gewrichten veranderen.

Aspirine is een niet-steroïde anti-inflammatoir geneesmiddel (NSAID) blaasgruisoplossend en verlicht pijn voor veel patiënten met artritis. Aspirine is zonder recept verkrijgbaar en is de meest voorgeschreven artritis medicijn. Ook bekend als acetylsalicylzuur, aspirine is relatief goedkoop.

Aspirine werkt door zich te richten het deel van de hersenen dat de temperatuur van ons lichaam regelt. De hersenen stuurt een signaal naar de bloedvaten verwijden. Deze uitbreiding van de bloedvaten duwt warmte uit het lichaam doeltreffender verminderen zwelling en ontsteking.

Praat met uw arts

Aspirine behandelingen voor artritis vereisen vaak hoge doses gedurende een langere tijd. Om deze redenen moet u aspirine nemen, terwijl onder de zorg van uw arts. Alleen onder haar richting moet je aspirine nemen voor meer dan 10 opeenvolgende dagen of nemen meer dan de aanbevolen dagelijkse dosering.

Uw arts zal u ook helpen om te bepalen of je een risico voor een aspirine allergie op basis van uw gezondheid geschiedenis, en ze zal de potentiële interacties tussen geneesmiddelen te bewaken.

Ze moet ook opties, waaronder gebufferde of getimede afgifte soorten aspirine die het meest effectief kan werken voor u.

Weten of je een risico

Terwijl je nodig hebt om te overleggen met uw arts, moet je ook weten of je een verhoogd risico op complicaties van het nemen van aspirine. Verschillende bevolkingsgroepen moet aspirine, waaronder zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, mensen met een geschiedenis van bloeden problemen en degenen die bloedverdunners te voorkomen. Mensen die recent een operatie heeft ondergaan, mensen met een verleden maagzweren, moeten mensen met nier-en leverschade, astmapatiënten en mensen met allergieën voorkomen dat deze drug.

Kijk voor bijwerkingen

Zoals elke drug, kan aspirine bijwerkingen hebben, oorzaak interacties tussen geneesmiddelen en kan een negatieve interactie met je lichaam. Grote doses kan nodig zijn om uw conditie, die maag irritatie en zelfs gastro-intestinale bloeden kan veroorzaken te behandelen. Andere bijwerkingen zijn opgenomen een piep in de oren en tijdelijk gehoorverlies, leverontsteking, nierschade en complicaties bij de bloedstolling.

Voorkom complicaties

Omdat een bijwerking van aspirine is maagklachten, neem deze medicatie met voedsel of melk. Voor sommige patiënten, gebufferde aspirine vermindert of elimineert maagpijn.

Zorg ervoor dat u alleen de aanbevolen dosering door uw arts. Laat de dosering niet verhogen of beginnen met het nemen van nieuwe medicijnen zonder haar medeweten.