Artritis pijnverlichting

Artritis is een pijnlijke aandoening die chronische ontstekingen en stijfheid veroorzaakt in het lichaam. Er zijn meer dan 100 verschillende soorten artritis. De meest voorkomende vorm is artrose, dat komt vaker voor naarmate we ouder worden. Het is de bijnaam van de slijtage-en-scheur artritis en komt veel voor in de gewrichten en de gebieden waar de gewonden hebben voorgedaan. Er zijn veel dingen die kunnen bijdragen tot het verminderen van de pijn geassocieerd met artritis, waaronder lichaamsbeweging, warmte en goede eetgewoonten.

Het verminderen van pijn

De oefening is een goede manier om de gewrichten soepel te houden en verhogen hun bereik van de beweging. Regelmatige lichaamsbeweging helpt limiet stijfheid van gewrichten en de algehele vermoeidheid. Weerstand oefeningen of het werken met gewichten zal spieren verhogen, wat de gewrichten zal ondersteunen beter en helpt pijn te verminderen. Zwemmen is een goede manier om conditionering te verhogen, spiermassa op te bouwen, en nooit meer stress op de gewrichten.

Een andere manier om de pijn beheersbaar te houden is het behoud van een goede slaapgewoonten. Niet genoeg slaap veroorzaakt meer ontsteking.

Massage kan helpen pijnperceptie en houden u ontspannen. Chronische stress maakt artritis pijn erger.

Warmte helpt pijn te verlichten. Het ontspant de gewrichten, pezen, ligamenten en spieren, en helpt bij het verbeteren van de circulatie.

Supplementen

Natuurlijke eierschaal membraan vermindert pijn en stijfheid. Het is een voedingssupplement met glucosamine en hyaluronzuur, die essentieel zijn voor het behoud van gezond kraakbeen.

Glucosamine is een aminozuur gevonden in kraakbeen. Veel mensen met artritis zweren bij de toeslag voor pijnbestrijding. Volgens de National Institutes of Health, kan de toeslag verhogen de bloeddruk. Er zijn echter een aantal studies blijkt dat glucosamine samen met chondroïtinesulfaat opgelucht artritis pijn.

Vitaminen voor artritis pijn omvatten vitamine D, die helpt voorkomen spierpijn en zwakte; Vitamine E met visolie, met zwelling, pijn en gevoeligheid te verminderen; en vitamine K, die kunnen helpen herstellen een deel van de schade die al is veroorzaakt door artritis.

Dieet

Sommige patiënten hebben omega-3 vetzuren, in vis, kan ochtendstijfheid en gezamenlijke gevoeligheid bij mensen met reumatoïde artritis verlichten.

Een studie vond een aantal levensmiddelen gemaakt artritis symptomen erger voor sommige patiënten. Deze voedingsmiddelen opgenomen cafeïne; nachtschade planten zoals tomaten, aubergines en paprika's; rood vlees; zout; en suiker. Patiënten rapporteerden hun pijn af na een paar weken van het vermijden van deze voedingsmiddelen.