Arthritis Relief Met behulp van gelatine

Gelatine (afwisselend gespeld als geletine) is aangetoond dat het om hulp te bieden aan patiënten met artritis. We hebben sinds 1950 dat gelatine wordt nagel en haargroei te verbeteren, maar studies hebben aangetoond dat het een positief effect op de symptomen van artritis ook. Gelatine is goedkoop, eenvoudig en goed verdragen door de meeste mensen.

Makkelijk te gebruiken

Om de gelatine binnenkrijgt, roer 10 gram (½ ounce) pakket in 200 gram (een kopje) yoghurt. Knox gelatine verkoopt een gerede product genaamd NutraJoint, die u kunt nemen als een vloeibaar supplement. Het is te vinden in supermarkten en reformwinkels. De Arthritis Foundation ondersteunt het gebruik van gelatine, maar het stelt ook vast dat zelfs een placebo ook kunnen werken. Er zijn een aantal bijwerkingen die de gelatine name maagklachten.

Studies Achter de behandeling

Een studie uit 1998 aan de Ball State University toonde aan dat atleten die gelatine hadden meer flexibiliteit in hun gewrichten en een grotere weerbaarheid tegen pijn. Het was na deze studie werd gepubliceerd dat Knox gelatine begonnen hun product, NutraJoint markt. NutraJoint ook andere bestanddelen, zoals glucosamine en vitamine C, waarvan bekend is dat gewrichtspijn verminderen. Gelatine wordt gemaakt van het bindweefsel van de dieren, zodat volgt dat zou helpen onze bindweefsels.

Pectine, een niet-dierlijk product, is ook nuttig voor artritishulp. Voor vegetariërs of anderen die niet willen gelatine binnenkrijgt, pectine merken zoals Certo uitgegroeid tot een levensvatbare keuze.

Wat kunt u verwachten?

Artritis patiënten kunnen enige verlichting van de symptomen beginnen ongeveer een week verwachten na het nemen van hun eerste gelatine supplement. Andere effecten kunnen zijn verlichting van slapeloosheid, een verbeterde nierfunctie en eventueel verlichting van pijn in de onderrug. Deze reeks van positieve effect suggereert dat gelatine supplementen een goed idee gewoon kan zijn omdat onze moderne voeding ontbreekt zo veel voedingsstoffen. Het nemen van 10 gram, of een pakje gelatine, per dag wordt goed verdragen en heeft vele voordelen voor de gezondheid, volgens een studie door de World Health Organization.