Aroma Spritzer Recept

Bruket att använda eteriska oljor för att öka den psykiska och fysiska hälsan kallas aromterapi. Eteriska oljor är kärnan i anläggningen, som innehåller de mest kraftfulla egenskaper, som överför den anläggningens särskilda åtgärder för slutanvändaren i aromaterapi. Aromaterapi spritzers kan göras hemma med hjälp av en blomma är oljor för att ge en personlig upplevelse med denna blomma.

Ansikts Spritzers

Ansikts spritzers är lätta att göra och när de används korrekt kan ändra din syn på den kommande dagen. Destillerat vatten är säkrare att spraya i ansiktet än någon annan kemikalie, så börja med att lägga 4 oz. destillerat vatten till en spritzer flaska. Lägg 8-10 droppar eterisk olja till det destillerade vattnet för att göra receptet.

För att göra en lugnande spritzer efter en hektisk dag, prova att lägga till en av dessa eteriska oljor till spritzer flaska destillerat vatten: fyra droppar bergamott, fyra droppar salvia och två droppar frankincense. Alternativt kan du prova sex droppar sandelträ och fyra droppar bergamott. En annan avkopplande spritzer att prova är sex droppar lavendel och fyra droppar salvia. Skaka din spritzer flaskan väl före varje användning och dimma ansiktet och halsen med blandningen.

För en uppfriskande, upplyftande spritzer prova att lägga fyra droppar basilika, två droppar cypress och fyra droppar grapefrukt till destillerat vatten, eller så kan du lägga till sex droppar grapefrukt och fyra droppar ingefära. Ett annat bra att prova är fyra droppar rosmarin och sex droppar bergamott.

Om du behöver mental klarhet, prova att lägga till sex droppar rosmarin och fyra droppar citron i spritzer flaska destillerat vatten. Du kan också prova fyra droppar rosmarin, fyra droppar cypress och två droppar basilika.

Rums Sprayer

Rums sprayer kan göras för att få samma effekt som ansikts spritzers, men transportören receptet är något förändrats till de eteriska oljor för att sprida korrekt genom hela rummet. Använd 1.5 oz. destillerat vatten och 1,5 oz. hög säker alkohol såsom vodka i spritzer flaskan. Lägg 30 till 40 droppar eterisk olja till transportören formel och spraya detta runt i rummet för att fräscha och ge aromaterapi fördelar. Försök att använda en av följande recept för att fräscha rum: 20 droppar lime, 14 droppar bergamott, 4 droppar ylang ylang och 2 droppar ros; 15 droppar salvia, 9 droppar citron och 6 droppar lavendel; 20 droppar rosmarin, 8 droppar grapefrukt och 4 droppar pepparmint. Alltid skaka rummet spritzer smälter väl före sprutning och se till att dimman inte faller på möbler.

Försiktighetsåtgärder

Skötsel och försiktighet bör iakttas vid användning av eteriska oljor. De kan vara frätande på huden när den används outspädd och får aldrig användas full styrka. De ska aldrig användas av barn, om inte med vuxen tillsyn. Eteriska oljor bör förvaras på ett säkert ställe där de inte kan nås av barn. De är aldrig att förtäras och barn bör lära sig att behandla dem med samma respekt som medicinering. Dessutom bör eteriska oljor aldrig användas på katter, eftersom de betraktas som potentiellt giftiga.