Apple Cleanse

Veel mensen zijn op zoek om uit te spoelen en te ontgiften hun systemen. Het boek "Fat Flush Plan" 2004 populariseerde de ontgifting van het lichaam, en sindsdien zijn de mensen op zoek naar alternatieve methoden voor het verwijderen van hun systemen.

Wat is de Apple Cleanse?

De appel reinigen is een methode ontgifting. Deze tweedaagse reiniging routine is bedoeld om te helpen reguleren uw spijsvertering en hulp in een betere werking van de lever. Al deze dingen maken een impact hebben op het verbranden van meer calorieën en vet. De appel reinigen kan je maag, die zal helpen bevrijden van de dieter van ongewenste snoep en verlangen naar suiker krimpen.

Voor de beste resultaten

Het punt van het plan is om alleen maar appels eten. De meeste mensen tussen de drie en vijf appels per dag eet, hoewel sommige mensen kan het nodig zijn om meer te eten. Mensen die een hoge bloeddruk of problemen met suiker dienen niet-zoete groenten wisselen voor appels (sla, spinazie, selderij en komkommer). Maar appels werkt het beste voor het reinigen. Vermijd het eten van brood en aardappelen, en je kunt er geen snoep hebben tijdens het reinigen.

Voor de beste resultaten, volg deze eten routine voor twee dagen in een rij, dan beginnen uw gewichtsverlies dieet plan. Dit plan helpt bij het reguleren van de spijsvertering van ongewenste gifstoffen. Het helpt ook je lever beter te breken vetten.

Na de Cleanse

Voor het ontbijt, eet roerei, steken met organische, indien mogelijk. Je kunt ze door elkaar gooien met gestoomde boerenkool of andere greens of voeg pittige salsa voor een stofwisseling boost. In plaats van het koken van uw eieren in boter, gebruik bakspray of een kleine hoeveelheid kokosolie om je eieren te koken.

Eet veel mager vlees en gekookte groene bladgroenten voor het diner na de reiniging plan is afgerond. Een goed voorbeeld van een gezonde maaltijd zou ongeveer 3 oz. van vis of kip samen met gestoomde groenten. U kunt eten tot drie verschillende groenten met een maaltijd om smaak en variatie toe te voegen. Groenten kunnen rauw of gestoomd zijn en kan lichtjes gezouten worden, indien nodig. Zetmeelrijk voedsel, zoals maïs, aardappelen en aubergine, worden niet aanbevolen.