Apple Behandeling voor zure reflux

Apple Behandeling voor zure reflux

Acid reflux is een veel voorkomend symptoom voor mensen van alle leeftijden, en er zijn verschillende over-the-counter medicijnen die de pijn kunnen verlichten. Maar sommige van de beste behandelingen kan recht worden gevonden in uw fruitmand. Appels zijn een effectieve "medicijn" voor deze aandoening, en het eten van de vrucht heeft een aantal extra voordelen voor de gezondheid.

Acid Reflux Definition

Zure reflux, die ook bekend staat als Gastro-oesofageale refluxziekte (GERD), gebeurt er wanneer maag vocht terug in de slokdarm, die een brandend gevoel in de borst veroorzaakt worden uitgebraakt.

Hoe Appels Ontlast zure reflux

Appels zijn een natuurlijke maagzuurremmer. Wanneer het lichaam maagzuur begint produceerde tijdens spijsvertering, eet een appel stuurt een signaal naar het lichaam die voldoende zuur is gemaakt, waarbij de reflux stopt en verlicht maagpijn.

Wanneer moet u eet appels

Als u last heeft van zure reflux vaak, het is best om een ​​paar stukken van rauwe appel kauwen voor een maaltijd om de speekselproductie te verhogen. Wanneer het lichaam voldoende speeksel is gemaakt, zal het niet meer genereert maagzuur dan noodzakelijk.

Wat voor soort appels te eten

Red Delicious appels zijn het beste voor de behandeling van zure reflux, omdat de rode huid bevat hoge hoeveelheden quercetine, een antioxidant die de spijsvertering bevordert en helpt bij het voorkomen van slokdarmkanker.

Hoe vaak eet appels

Er is eigenlijk enige waarheid in de "appel per dag" theorie; het eten van een appel in de ochtend voor het ontbijt kan de spijsvertering te helpen gedurende de dag. Een paar stukken van een appel voor een licht dessert hulp proces het voedsel dat je hebt gegeten voor het diner, dat zal zorgen voor meer rustgevende slaap.