Appelazijn voor een urineweginfectie

Appelazijn is gebruikt in de keuken jaren en heeft ook een effectieve remedie voor gezondheidszorg diverse aandoeningen zoals acne geweest. Het heeft echter ook een rol bij de behandeling van urineweginfecties. Als uw symptomen zijn van ondergeschikt belang of u een natuurlijke aanpak, kan appelazijn de juiste behandeling optie voor u zijn. Houd er rekening mee, hoewel, dat het niet de plaats van-arts voorgeschreven medicatie moet nemen, en als de symptomen aanhouden, een arts in plaats van te vertrouwen op at-home behandeling.

Definitie

Een urineweginfectie is een infiltratie van bacteriën op een bepaald punt in de urinewegen. Meestal is deze bacterie E.coli. E.coli kan de urinewegen invoeren door vegen van achter naar voren na de stoelgang, door niet schoonmaken vaak genoeg, door niet genoeg water te drinken, door te oordelen urine te lang of door deel te nemen in de geslachtsgemeenschap. De symptomen kunnen variëren van de druk in de onderbuik en pijnlijke urineren bloedige urine en koorts.

Apple Cider Vinegar als Health Food

Apple cider azijn is gebruikt voor eeuwen als een onderdeel van het koken en als een gezonde voeding. Bijvoorbeeld, het werkt om de bloedsuikerspiegel te verlagen bij mensen met diabetes en een lager cholesterolgehalte. Andere gezondheidsclaims hebben appelazijn verbonden met kanker geneest en zelfs gewichtsverlies remedies. Terwijl de meeste van deze beweringen zijn slechts gissingen, deze azijn heeft een krachtig effect op de blaas en urinewegen.

Effecten van Apple Vinegar op urineweginfecties

Terwijl de meeste conventionele behandeling voor urineweginfecties is antibiotica, sommige mensen willen een at-home benadering van de behandeling te nemen. Een dergelijke manier om te bereiken dat elke dag drink een kleine hoeveelheid appelazijn. De azijn helpt het spoelen van de bacteriën uit het lichaam en zich te ontdoen van een actieve infectie. Het ontmoedigt bacteriën die zich vastklampen aan uw urinewegen van een verblijf rond en helpt om ze te verjagen uit uw systeem.

Appelazijn UTI Recept

Om een ​​UTI vanuit huis te behandelen, alles wat je hoeft te doen is meng een eetlepel appelazijn met acht liter water. Dit helpt Verdun de azijn om zo niet helemaal beledigen je palet en je maag niet van streek. Echter, de smaak nog steeds onaangenaam, dus het toevoegen van een beetje honing naar smaak is aan te bevelen. Drink dit mengsel elke ochtend en avond voor het spoelen van de urinewegen en de infectie te elimineren.

Wanneer moet u medische hulp zoeken

Tijdens het gebruik van natuurlijke en huismiddeltjes zijn een goede manier om infecties van de urinewegen, vooral appel cider azijn gebaseerde degenen te veroveren, is het niet altijd de beste manier om te gaan. Als u chronische urineweginfecties of uw symptomen ernstig worden, zal u antibiotica nodig om de aandoening te behandelen. Een arts raadplegen als u bloed in de urine, ernstige pijn bij het plassen, pijn in je zij of rug, koorts of rillingen.