Apoptose in Weight Loss

Apoptose in Weight Loss

Gewichtsverlies kan de gezondheid te herstellen om mensen die lijden aan obesitas, of het zou de aanwezigheid van een ernstige ziekte te geven. Sommige van deze ziekten, zoals kanker, kan ontstaan ​​in een proces genaamd apoptose, een soort georganiseerde "cel zelfmoord" die oude of beschadigde cellen vervangen in het lichaam met gezonde nieuwe cellen. Apoptose kan gewichtsverlies waargenomen bij bepaalde ziekten beïnvloeden. Wetenschappers hopen op een werkwijze middels apoptose vetcellen als mogelijke nieuwe zwaarlijvigheidsbehandeling vernietigen isoleren.

Verlies van het gewicht en de Body

Omdat overgewicht kan leiden tot een groot aantal ernstige gezondheidsproblemen, de Mayo Clinic adviseert gewichtsverlies voor mensen met overgewicht door een gezonde combinatie van de juiste voeding en regelmatige lichaamsbeweging. Helaas, gewichtsverlies geeft ook een ongezonde fysieke omstandigheden en ziekten, waaronder zenuwproblemen, infecties, nierkwalen, geestelijke gezondheidsproblemen, hart of longaandoeningen, gastrointestinale ziekten en kanker.

Apoptose

Sommige van de ziekten die gewichtsverlies veroorzaken leiden tot een proces dat bekend staat als apoptose. MedicineNet.com definieert apoptose als het lichaam van de manier van het reguleren van celdood. Soms aangeduid als "cel zelfmoord," apoptose krijgt ontdoen of oud of onstabiele cellen om plaats te maken voor nieuwe. Deze vervanging proces vindt plaats met een snelheid van maximaal een miljoen cellen per seconde. BioOncology.com namen twee soorten triggers of routes die apoptose induceren. De intrinsieke route voordoet met de cel als reactie op celbeschadiging, terwijl de extrinsieke route, externe signalen activeert receptoren langs de celwanden.

Problemen

Apoptose voert een noodzakelijke rol in het handhaven van de status quo van cellen in het lichaam, zodat wanneer het "programmeren" storingen, een verscheidenheid van ziekten kan leiden, volgens MedicineNet.com. Als bijvoorbeeld te veel oude, ongezonde cellen mogen blijven leven, kan de resulterende overmatige groei van de cellen instabiele vorm van kanker nemen. Indien daarentegen apoptose woedt uit de hand en doodt teveel gezonde cellen, kan het resulterende degeneratie ziekte van Alzheimer, ziekte van Parkinson of een beroerte.

Ziekte-gerelateerde Weight Loss en apoptose

De medische gemeenschap heeft bepaalde ziektegerelateerde gewichtsverlies verbonden apopotosis. De American Journal of Respiratory en Critical Care Medicine in 2002 rapporteerde een studie van dit fenomeen onder mensen met een chronische obstructieve longziekte, een ziekte die vaak bestaat uit het gewichtsverlies als een neveneffect. Onderzoekers in Spanje vonden een correlatie tussen lage lichaamsgewicht en verhoogde apoptose in de skeletspieren.

Mogelijke Weight Loss Programma

Als wetenschappers krijgen een beter begrip van de manier waarop apoptose beïnvloedt vetten, kunnen ze nieuwe biologische strategieën ontdekken voor de bestrijding van de epidemie van obesitas in de moderne samenleving. Het Amerikaanse ministerie van Landbouw heeft een onderzoeksvoorstel geplaatst van College of Family & Consumer Science South Dakota State University, beschrijft hoe calcium signalen kunnen bemiddelen bij de apoptose receptoren die vetcellen beheersen. Als de medische wetenschap kunnen leren hoe om selectief te controleren apoptose in vetcellen, kan deze kennis een revolutie op de behandeling van obesitas en de daarmee samenhangende gezondheidsproblemen.