Antifungale Hair Treatment

Seborrheic dermatitis is een huidaandoening veroorzaakt door Malassezia, een schimmel die groeit op de hoofdhuid. Volgens de Mayo Clinic, is de schimmel in de olieachtige afscheiding, en kunnen rode, jeukende bulten en korsten op de huid veroorzaken. Andere symptomen zijn geel of wit schubben die hechten aan het haar. Seborrheic dermatitis kan gemakkelijk worden gecorrigeerd door over-the-counter shampoos, volledig natuurlijke shampoos en crèmes voorschrift. Als thuis de behandeling niet het opruimen van uw seborrheic dermatitis, contact op met uw dermatoloog voor het voorschrijven van medicatie.

Over-the-Counter Shampoo

Antifungale shampoos gebruikt om droge, jeukende en schilferige huid veroorzaakt door seborroe dermatitis, roos en psoriasis controleren. De meeste medicinale shampoos de werkzame stof koolteer, waaronder bacteriële groei vertraagt ​​en verzacht de schalen op de haarschacht, volgens Drugs.com. Gebruik de medicinale shampoo ten minste tweemaal per week, tenzij anders wordt geadviseerd door uw arts. Vermijd blootstelling aan de zon tot 24 uur na het gebruik van shampoo chemische reacties te vermijden. Medicinale shampoo mag niet worden gebruikt voor langere tijd, en medische hulp is nodig als de symptomen aanhouden na langdurig gebruik.

All-Natural Shampoo

Tea tree shampoo is een alternatieve werkwijze voor het behandelen seborrheic dermatitis zonder het gebruik van agressieve chemicaliën die een sterke geur achterlaten. Door de natuurlijke ingrediënten in tea tree shampoo kan dagelijks worden gebruikt zonder irritatie van de hoofdhuid. Maximaliseren van de resultaten door het opnemen van een tea tree conditioner en vermijd het gebruik van haar producten die de hoofdhuid kunnen irriteren, zoals haarlak en gel. Bij het wassen en spoelen je hoofdhuid, vermijd het gebruik van warm water en in plaats daarvan te wassen met warm en spoel je haar met koud water.

Medicinale shampoo

Volgens de American Family Physician, selenium sulfide en ketoconazol zijn medicinale shampoos uw dermatoloog zal voorschrijven als over-the-counter shampoos niet uw klachten te verminderen. Vanwege de potentie van het recept shampoos, is het belangrijk om de aanwijzingen van uw dermatoloog voet volgen allergische reacties of bijwerkingen te voorkomen. Gebruik de shampoo tot uw recept op is, als de symptomen weg kort na gebruik zal gaan, maar nog steeds medicatie vereisen. Gebruik dit medicijn niet als u onlangs uw hoofdhuid hebt gekrast, als je een open wond die branden en jeuk kan veroorzaken kan hebben.