Antidepressivum Foods

Antidepressivum Foods

Veel voedingswaarde items lijken gevoelens van depressie te verlichten voor sommige mensen. Het onderzoek op dit gebied is zeer voorlopige, maar toont belofte. Stop niet met het voorschrijven van antidepressiva en vertrouwen op het voedsel dat in dit artikel, maar experimenteren met een of twee van deze suggesties te zien of ze je helpen.

Omega-3 vetzuren

De meest voorkomende voedingstekorten in de Verenigde Staten is het omega-3-vetzuren, volgens de "gezondste voedingsmiddelen van de Wereld." Omega-3 maakt een aanzienlijk deel van de lipiden of vetten in de hersenen verbonden problemen zoals depressie. Voedingsmiddelen die rijk zijn aan omega-3 bevatten pompoenen en pompoen zaad olie; in het wild gevangen, koud water vissen zoals zalm, sardines, tonijn en heilbot; lijnzaadolie; en noten, vooral walnoten.

Tryptofaan

Tryptofaan is een voorloper (chemische stof die transformeert in) serotonine. Serotonine helpt uw ​​lichaam te reguleren je stemming. Tryptofaan serotonine verhoogt het niveau van het lichaam en wordt gebruikt bij de behandeling van depressie. U kunt uw tryptofaan inname te verhogen door het eten van de volgende: zeevruchten zoals garnalen en sint-jakobsschelpen; soja in de vorm van tofu, een plantaardig eiwit dat is verpakt met aminozuren bevat onverzadigde vetten en cholesterol-vrij; greens die ook hoog in foliumzuur waaronder spinazie, broccoli, snijbiet en boerenkool zijn; zuivelproducten, zoals magere kaas en koemelk; eieren; en vlees waaronder kalkoen, lam, kip en kalfslever.

Suikers

Melasse bevat ijzer, vitamine B, calcium en fosfor. Melasse en suikerbieten zijn hoog in uridine, die depressie kunnen bestrijden. Gebruik deze suikers met mate om uw tanden te beschermen en een gezond gewicht en bloedsuikerspiegel op peil te houden.

Cafeïne

Cafeïne kan effectief zijn wanneer het wordt gebruikt als een antidepressivum, volgens studies bij Middle Tennessee State University. Gebruik cafeïne met mate - 1-2 kopjes per dag. Deze gemoedstoestand heeft het extra voordeel van het leveren hetzelfde effect elke dag zonder de dosis. Cafeïne is vooral effectief voor patiënten met een milde depressie. Bronnen zijn koffie, zwarte thee, cacao en chocolade.

Foliumzuur

Foliumzuur kan een belangrijk voedingssupplement bij het tegengaan van depressie. Een deficiney is gekoppeld aan depressie in klinische studies, lijkt het niveau van serotonine in de hersenen te verminderen. U kunt de juiste dagelijkse dosering van foliumzuur ontvang met één 8-oz glas sinaasappelsap of een kopje gekookte spinazie.