Antibiotica gebruikt om Sinus infectie te behandelen

Antibiotica gebruikt om Sinus infectie te behandelen

Antibiotica worden gebruikt om infecties veroorzaakt door bacteriën. Verschillende soorten bacteriën kunnen een sinus-infectie, of sinusitis veroorzaken. Sommige van deze bacteriën kan alleen uit worden gedood met de juiste antibioticum. Een arts zal de relevante antibiotica, afhankelijk van het type van bacteriële infectie die uw sinus infectie veroorzaakt. Er zijn verschillende antibiotica uit te kiezen.

Penicilline

Penicillines zijn een smal-spectrum antibioticum, wat betekent dat ze alleen doden een paar vormen en soorten van bacteriën. Penicilline houdt bacteriën groeien door het stoppen van de bacteriën uit de opbouw van haar celwanden. Zonder sterke muren, kunnen bacteriën niet overleven. De meest voorkomende vorm van antibioticum penicilline voor een sinus-infectie voorgeschreven is amoxicilline (Amoxil). Het is gebruikelijk voor artsen om een ​​5- tot 7-daagse kuur van antibiotica aanbevelen voor sinus infecties.

Fluoroquinolonen

Fluoroquinolonen zijn een vorm van breed-spectrum antibiotica. Fluorchinolonen zijn relatief nieuw, in vergelijking met andere sinus infectie antibiotica, en kunnen de desbetreffende bacteriën volledig doden. De twee meest populaire Fluoroquinolone antibiotica zijn moxifloxacine en Avelox. Deze antibiotica zijn sterk en kunnen ernstige bijwerkingen hebben.

Macroliden

Macroliden zijn antibiotica die de reproductie van de bacteriën die veroorzaakt de sinus infectie, waardoor het lichaam immuunsysteem om de bacteriën te vernietigen blokkeren. Hogere doses kunnen de bacterie volledig te vernietigen. De twee meest voorkomende macrolide antibiotica aan patiënten voorgeschreven zijn Klacid en Biaxin.

Cefalosporinen

Cefalosporinen staan ​​bekend als breed-spectrum antibiotica, wat betekent dat ze kunnen een scala aan bacteriële infecties te dekken. Cefalosporines een soort penicilline, maar ze hebben een lager risico op allergische reacties voor mensen die allergisch zijn voor penicilline. Cefalosporinen hebben dezelfde gevechten effect als penicilline. Drie veelgebruikte soorten cefalosporine antibiotica die worden gebruikt om sinus infecties genoemd Cedax, Ceftin en Keflex. Ceftin is sterker dan Cedax en Keflex en wordt normaal gebruikt om moeilijke sinus infecties die resistentie hebben opgebouwd tegen andere antibiotica te behandelen.

Het immuunsysteem

Wanneer een immuunsysteem sterk is, kan het vechten uit vele soorten bacteriën die infecties van de sinussen veroorzaken. Wanneer het immuunsysteem wordt vermoeid en verzwakt, kunnen antibiotica helpen niet alleen de bacteriën te verwijderen, maar kan tevens de lichaamseigen immuunsysteem kans weer sterk worden. Door het verzorgen van uw lichaam en het eten van een gezond dieet, kunt u bepaalde infecties van de sinussen van terugkerende, dankzij uw lichaam sterker immuunsysteem te voorkomen.