Anti-angst-medicatie Ontwenningssymptomen

Anti-angst medicijnen zijn gegroepeerd in verschillende soorten classificaties, volgens de Merck Manual (zie bronnen). Sommige mensen met angst kwesties sedativa die hen uiterlijk geven of antidepressiva chemische niveaus in de hersenen veranderen. Andere soorten anti-angst medicatie worden geclassificeerd als benzodiazepine drugs en barbituraten, die verslavend kan worden verkeerde behandeling. Sommige mensen die anti-angst medicatie kan afhankelijk van de geneesmiddelen binnen een paar weken, waardoor hun angststoornissen verder kan verbinding worden. Bij het schakelen medicijnen, is het belangrijk om bewust te zijn van ontwenningsverschijnselen die kunnen optreden met anti-angst medicijnen.

Herkennen Afhankelijkheid

Als u benzodiazepine drugs zoals Valium, Xanax of Ativan voor 16 weken of langer hebben genomen en vinden dat je nodig hebt om hogere doseringen te nemen om de effecten te voelen, kunt u afhankelijk van de drug zijn geworden. Niet in staat om normaal te voeren, kan de dagelijkse taken een indicatie zijn dat uw medicatie is niet alleen niet meer werken voor u, maar is verslavend. Kan je het gevoel alsof je uit de hand, tenzij u uw medicatie, dat is een ander teken dat je steeds verslaafd aan de drug en kan doorgaan tot de stof uit je systeem te nemen. Uw arts kan ervoor kiezen om een ​​nieuw geneesmiddel dat zal helpen uw angst te verminderen zonder de dreiging van verslaving te vinden.

Emotionele Ontwenningssymptomen

Tijdens de overgangsperiode van de ene anti-angst medicatie naar de andere, kunt u het gevoel ontwenningsverschijnselen die emotioneel van aard zijn. Gevoel angstiger dan normaal, verward, onrustig en niet in staat om te slapen zijn allemaal ontwenningsverschijnselen die consistent zijn met vele soorten van anti-angst medicijnen. Hallucinaties ook optreden, die zeer verontrustend de afzonderlijke ervaren ze kunnen, en zijn omgeving.

Fysieke Ontwenningssymptomen

Fysische ontwenningsverschijnselen zijn ook kenmerkend voor anti-angst geneesmiddelen. Omdat je lichaam gewend is uitgegroeid tot de stoffen die u hebben genomen, kan dit een negatief reageren wanneer u niet verstrekken van het met de drugs langer. Je mag wankel en zwak voelen, zijn tachycardie (een race hartslag) en zweet overvloedig als je in terugtrekking modus.

Minimaliseren Symptomen

Als u nodig hebt om te stoppen met het nemen van een bepaalde anti-angst medicatie, is het best om jezelf te spenen van de drug onder toezicht van uw arts. Stoppen met 'cold turkey', vooral met een krachtige barbituraat drug, kan ertoe leiden dat uw ontwenningsverschijnselen te verergeren. Raadpleeg uw arts over het maken van een programma "step-down ', waarin je geleidelijk verlagen van de dosering van uw medicatie gedurende een periode van enkele weken. Misschien nog ontwenningsverschijnselen naarmate het geneesmiddel in het lichaam verjongt, maar zij zullen waarschijnlijk gering zijn in vergelijking met de abrupte daling die optreedt wanneer hoge doses van het geneesmiddel onmiddellijk stoppen.

Support Systems

Mensen die de overgang tussen de anti-angst medicijnen nodig hebben sterke steun systemen om hen te helpen door het proces. Het is belangrijk voor elke persoon in terugtrekking naar een veilige plaats om in te verblijven hebben, of het nu thuis of in een ziekenhuis of revalidatie-programma. Sommige mensen kunnen gewelddadig of vertonen gedrag dat gevaarlijk is voor zichzelf of anderen wanneer ontwenningsverschijnselen ernstig zijn en omvatten hallucinaties geworden. Geestelijke gezondheidszorg beschikbaar moet zijn voor de persoon die ervaart terugtrekking, om de angst of andere zaken die blijven gedurende deze tijd te bespreken.