Anti-angst drugs voor de behandeling van angst en depressie

Meer geneesmiddelen die angst en depressie te behandelen zijn in de afgelopen jaren zijn ingevoerd. Ze zijn in drie
categorieën - anti-depressiva, benzodiazepines en buspiron.

De trend voor multifunctioneel gebruik van drugs is opgetreden als gevolg van recent onderzoek, meldde de Universiteit van Texas Health Science Center in Houston website. "Angst en depressie vaak naast elkaar bestaan, zodat patiënten die beide voorwaarden vertonen zijn eerder regel dan uitzondering," de website zegt.

Onderzoek

Mensen hebben vaak angst en depressie problemen omdat delen van de hersenen zijn verantwoordelijk voor mentale en emotionele functies en vaak met elkaar. De Health Science Center vastgesteld wat de hippocampus en de amygdala als belangrijke factoren in angst en depressie.

Psychologie

Drugs zijn niet de enige oplossing. Patiënten die medicijnen worden vaak geadviseerd om begeleiding individuele en / of groep therapie ondergaan. "Een combinatie van medicijnen en cognitieve gedragstherapie technieken het beste werken om de conditie te beheren," de Health Science Center gemeld.

Alcoholmisbruik

Volgens de website van de Universiteit van Georgetown, benzodiazepines zijn effectief omdat ze te verlichten symptomen van angst "snel en heeft weinig bijwerkingen." Echter, de website waarschuwt dat mensen die alcohol of drugsverslaving problemen hebben vaak ook te afhankelijk van benzodiazepinen worden. Xanax, Versed en Restoril zijn benzodiazepines.

Social Anxiety

Een groep anti-depressieve medicatie genaamd SSRI's (selectieve serotonine heropname remmers) zijn ook effectief in het verminderen van angst, meldt de Universiteit van Pennsylvania het Centrum voor de Behandeling en Onderzoek van angst. Seroxat, Zoloft en Effexor zijn de drie SSRI's goedgekeurd voor de behandeling van sociale angst door de Food and Drug Administration.

Side Effects

SSRI's hebben mogelijke bijwerkingen. Zij omvatten chronisch vermoeidheidssyndroom, hoofdpijn en slapeloosheid. "SSRI's kan enkele weken duren om effectief te worden", meldt het Centrum voor de Behandeling en Onderzoek van angst. "Aldus gezamenlijke strategie zowel een anxiolytica en een SSRI schrijven gedurende de weken dat de SSRI ineffectief."