Anti-angst drugs Side Effects

Anti-angst medicijnen te behandelen angststoornissen, met inbegrip van obsessieve dwang stoornis, paniekstoornis, gegeneraliseerde angststoornis, post-traumatische stress-stoornis en sociale fobie stoornis. De drugs zijn meestal mild sedativa, hypnotica en tranquillizers, waarvan sommige zijn gecategoriseerd als gereguleerde stoffen. Sommige anti-angst medicijnen kunnen eenvoudig worden misbruikt en misbruikt omdat de gebruiker meer paniek voelt en neemt meer medicijnen, het opbouwen van een tolerantie, of omdat de gebruiker voelt dat hij kan niet goed functioneren zonder sederende werking van het medicijn. Samen bekend als "anxiolytica," deze medicijnen worden verondersteld om de frequentie, de intensiteit en de duur van angst afleveringen stoppen. Met het gebruik van deze dugs --- vooral hogere doses --- vele symptomen voordoen.

Geheugenstoornis

Anxiolytica zoals benzodiazepinen zijn bekend voor veel van de volgende reacties en bijwerkingen. Echter, de meeste Anxiolytica hebben ook deze stoornissen. Geheugenverlies en verlies van concentratie zijn grote problemen met deze medicijnen. Verwarring over de taken en doeleinden kunnen ontstaan. Gebruikers kunnen kleine dingen en taken, evenals grotere vergeten. Geheugenverlies kan op korte termijn of lange termijn. Omdat veel axiolytics hoofdzaak vertragen van de activiteit in de hersenen om angst te voorkomen, is het logisch dat reactietijd, vertraagde spraak en geheugen, die alle essentiële hersenfuncties zijn, worden vertraagd ook.

Coördinatie Impairment

Coördinatie waardevermindering wordt meestal gezien als een patiënt begint zijn initiële dosis van de medicatie of als hij is voorgeschreven een hogere dosis van het geneesmiddel. Het kan een langdurige aandoening in sommige, vooral als een axiolytic wordt gemengd met antipsychotica en andere psychiatrische medicatie. Sinds anxiolytica trage hersenen gedrag, wordt responstijd ook vertraagd, waardoor gebruikers geneigd tot omvallen, struikelen over hun eigen benen of stoten in vaste voorwerpen. In dit opzicht is net als intoxicatie effecten op de geest omdat de hogere hersenfuncties betrokken bij het centrale zenuwstelsel doelbewust worden ingedrukt om angst te stoppen.

Onbevangen Gedrag

Gedrag of spraak zonder remming is aanwezig in sommige gebruikers van anxiolytica. Reactietijd, en content- wordt verstoord door de hersenen veranderen effecten van anxiolytica. De gebruiker zal beginnen om te ontspannen, vooral als de medicatie is van een hogere dosering, en hij zal beginnen om ongegeneerde, ongeremd gedrag vertonen in acties en spraak. Soms kan de gebruiker niet eens herkennen de symptomen bij zichzelf.

Slaperigheid

Slaperigheid is heel gebruikelijk met anxiolytica. Aangezien de hersenen vertraagt, reageert het lichaam door het vertragen, ook. De angstige gebruiker niet in staat is om stimulerende middelen te gebruiken in geval van een angstaanval, dus hij zal waarschijnlijk lijden door lange periodes van uitgeput en fysiek depressief zonder daadwerkelijk te kunnen slapen. Hij kan acht uur slaap van de avond tevoren hebben, maar dat maakt geen verschil. Na het innemen van de pil, de uitputtende sufheid dat hij niet sets in kan beheersen. In de meeste gevallen mensen kunnen leren om de effecten te tolereren. Gebruikers met een hogere dosering van anxiolytica of die vermenging anxiolytica met andere voorschriften hebben meer moeite aanpassen.

Alcohol nabootsen

Tekenen van een anxiolytica overdosering lijken intoxicatie omdat zowel alcohol en dit soort geneesmiddelen vertragen de hersenen, coördinatie, spraak en gedrag. Beide worden geclassificeerd als het centraal zenuwstelsel onderdrukken, dat ook de ademhaling en het bewustzijn te beperken, en kan coma veroorzaken als zwaar mishandeld. De geneesmiddelen die het vermogen van de gebruiker om met oordeel, inzicht en regelmatige remmingen gebruiken schaden ook. In feite, volgens het Center for Substance Abuse Research, een van de bekende anxiolytica, Rohypnol (a benzodiazepine), daadwerkelijk wordt gebruikt als date rape drug.

Waarschuwing

Prescription anxiolytica moet niet lichtvaardig worden genomen, omdat ze zijn geneesmiddelen op recept. Ze hebben effecten die de gebruiker hard getroffen, en soms de gebruiker moeite met hen heeft. Het is belangrijk voor mensen om te zien hoe hun medicijnen hen treft voor het uitgaan sociaal, autorijden of werken zodat ze weten wat ze kunnen verwachten en hoe eventuele problemen waarmee zij te maken kunnen krijgen met de medicatie te overwinnen.