Anorexia Behandeling voor tieners

Anorexia is een eetstoornis die ervoor zorgt dat zijn slachtoffers, soms tieners, om vet te voelen, ook al zijn ze heel dun kan zijn. Anorexia leidt tot complicaties, zoals uitdroging, ondervoeding en orgaanfalen. Artsen behandelen anorexia vanuit verschillende invalshoeken: fysiek, mentaal en emotioneel. Effectieve lopende behandeling voorkomt complicaties uit en recidieven van anorexia bij tieners.

Fysieke behandeling

Tieners met anorexia hebben niet genoeg om de groei, ontwikkeling en gezondheid in stand te eten. Sommige tieners sterven aan anorexia zonder waarschuwing, zelfs degenen die niet lijken erg ondergewicht, omdat het dieet zorgt voor een verstoring van de elektrolyten in het lichaam en veroorzaakt hartproblemen. Soms is een tiener is zo lichamelijk ziek van anorexia die ze nodig heeft onmiddellijke ziekenhuisopname. Als u in het ziekenhuis voor anorexia, werken hard om te voldoen aan de behandeling. Soms zal een arts een patiënt te voeden met een buis rechtstreeks naar haar maag indien nodig.

Terwijl in het ziekenhuis, artsen behandelen anorexia patiënt met vloeistoffen, bewaken haar vitale tekenen en behandel de schade aan haar organen zoveel mogelijk. Soms is de schade aan een tiener nieren, maagdarmstelsel of hart is zo groot dat het niet kan worden omgekeerd, zelfs als de teen herstelt van anorexia en begint normaal eten. Tieners met anorexia hebben niet genoeg mineralen uit voedsel te krijgen, en beginnen om botmassa verliezen gedurende de tijd dat ze normaal botmassa op te bouwen de meeste, waardoor ze een verhoogd risico op osteoporose en botbreuken gedurende het hele leven.

Mentale Behandeling

Helaas, geen psychiatrische medicatie effectief te behandelen anorexia. Echter, kan een arts antidepressiva of anti-angst medicijnen voorschrijven voor een anorexia patiënt die depressief of angstig zou voelen. Soms is een anorexia patiënt ontkent dat hij nodig heeft, zelfs de behandeling en is bestand tegen therapie of lijdt recidieven. Urge uw tiener om hulp te krijgen en te zoeken en deelnemen aan de therapie als een familie als je ziet tekenen en symptomen van anorexia. De Mayo Clinic stelt, "anorexia één van de hogere sterftecijfers onder alle geestesziekten, ongeveer 5 procent."

Emotionele ondersteuning

Slachtoffers van anorexia vaak voel me verdrietig, angstig en schuldig. Tieners kunnen anorexia van ouders verbergen door toedekken in zware kleding. Soms is een tiener met anorexia houdt haar ziekte geheim van iedereen. Als je anorexia, start uw herstel door te praten met iemand die dicht. Als u tekenen of symptomen van anorexia in een vriend of familielid merken, stimuleren haar om hulp te krijgen van een huisarts of geestelijke gezondheid provider. Geef haar een veilig stopcontact om te praten, en het vergroten van haar zelfvertrouwen en haar helpen weer controle door het stimuleren van een behandelplan.