Angst Ondersteuning Groepen in Texas

Angst Ondersteuning Groepen in Texas

Angst is een gemeenschappelijk menselijk gevoel dat mensen vaak ervaren vóór een belangrijke gebeurtenis, zoals een examen. Echter, gevoelens van angst en nervositeit zonder katalysator of reden voor hen tekenen van een angststoornis. Er zijn verschillende soorten angststoornissen zoals paniekstoornissen, obsessieve-compulsieve stoornissen en algemene angststoornissen. Terwijl de behandeling beschikbaar is door middel van medicatie en professionele therapeutische sessies, kan steungroepen ook behulpzaam en een bron van troost zijn. De volgende groepen verblijven in Texas.

Angst en Stress Management

Twee keer per maand een angst en stress beheer groep komt op de DePaul Center in Waco, Texas. De DePaul Center is een tak van de Voorzienigheid Health Center en is gespecialiseerd in de behandeling van mensen met middelenmisbruik en psychiatrische problemen. De bijeenkomsten beginnen om 6:30 uur en duren een uur.

Angst en Stress Management Group
DePaul Center
301 Londonderry Drive
Waco, TX 76712
(254) 776-5970
providence.net

Herstel International

Herstel International is een steungroep die voldoet op dinsdagochtend waar de leden gebruik maken van de 'recovery-methode, "om te gaan met gevoelens van angst en paniek. Volgens de officiële website van Abraham Low Self Help Systems, "The Recovery International Methode is een systeem van cognitieve gedragstherapie zelfhulp technieken voor het beheersen van het gedrag en de veranderende houding." Zo kan deze steungroep lijken een meer gestructureerde vorm en de strategie voor de bestrijding van angst te hebben.

Vleesgeworden Woord Retirement Center
De Tuinkamer
4707 Broadway
San Antonio, TX 78209
(830) 216-4264
recoverysa.org

Sociale fobie Anoniem, Houston

Dit steungroep is vooral voor mensen die last hebben van sociale angst en extreme verlegenheid. De vergaderingen wekelijks plaatsvinden op maandag om 7 uur in de bibliotheek van het Centraal Presbyterian Church. Zodra u parkeren in de kerk parkeerplaats, kijk uit voor de borden leiden u naar de kerk kantoor, dat u dicht bij waar de vergadering ligt zal nemen.

Central Presbyterian Church
3788 Richmond Ave.
Houston, TX 77046-3704
(713) 305-5095
adaa.org