Angst Medicatie voor zwangere vrouwen

Gebruik van medicijnen voor angst-medicatie tijdens de zwangerschap blijft een controversieel onderwerp. De onmiddellijke en langdurige effecten van deze geneesmiddelen verder worden besproken vanwege de verschillende resultaten van verschillende onderzoeken. Hoewel het belangrijk is om de risico's kennen, moet ook worden opgemerkt dat zwangere vrouwen die ervaring hebben verhoogd of intense gevoelens van angst vroeggeboorte kunnen tegenkomen, terwijl het kind gedragsproblemen of een laag geboortegewicht kan tegenkomen. In veel gevallen, anxiolytica als levensvatbare oplossing.

Prozac (fluoxetine)

Prozac (fluoxetine) komt geclassificeerd als een serotonine heropname remmers (SSRI's), een groep van antidepressiva geacht oneindig veel veiliger voor zwangere vrouwen dan monoamine oxidase remmers (MAO-remmers), een andere vorm van antidepressiva. Studies tonen aan dat SSRI algemeen niet een verhoogd risico op miskramen of doodgeboren dragen. Ontwenningsverschijnselen, een soms voorkomende gebeurtenis bij baby's blootgesteld aan antidepressiva, draagt ​​een beperkte dreiging, want het is onwaarschijnlijk dat Prozac te leiden tot afhankelijkheid problemen in de eerste plaats. Net als alle andere antidepressiva, moeten vrouwen weten het betrokken bij het nemen van SSRI's tijdens de zwangerschap risico's. Eén studie geeft aan dat, hoewel zeer onwaarschijnlijk, sommige baby's blootgesteld aan SSRI's laat in hun ontwikkeling kunnen worden geboren met pulmonale hypertensie, een ernstige ademhalingsproblemen aandoening.

Seroxat (paroxetine)

Seroxat (paroxetine) draagt ​​de risico's voor zwangere vrouwen met inbegrip van een grotere kans op aangeboren afwijkingen, vooral als de aanstaande moeder gebruikte de drug tijdens het eerste trimester. Paxil kan ook leiden tot baby's ervaren van ontwenningsverschijnselen, zoals tremoren, intense huilbuien, spijsverteringsproblemen en verstoorde slaap. Gelukkig deze symptomen hebben de neiging voor het laatst voor een paar dagen. Maar zelfs de FDA erkent dat de voordelen van het nemen Paxil het risico kunnen opwegen, aangezien het geneesmiddel is aangetoond effectief strijd gevoelens van intense angst. Zwangerschap blijft een uitdagende tijd voor veel vrouwen. Voor degenen die al gevoelig zijn voor ernstige angst problemen, kan het probleem slopende geworden. Onbehandelde symptomen kunnen leiden tot onnodige stress op het kind ook.

Luvox (fluvoxamine)

Luvox (fluvoxamine) blijft een effectief middel voor de behandeling van sociale angststoornis, een verwoestende aandoening die kunnen bestaan ​​uit snelle gedachten, obsessief compulsief gedrag en ernstige paranoia bij de gedachte van het ontplooien van sociale interactie van welke aard dan ook. De aandoening kan iemands kwaliteit van leven, vooral die van zwangere vrouwen en hun ongeboren kind verpesten. Net als de meeste SSRI's, Luvox draagt ​​het risico van complicaties bij de baby, zoals ademhalingsproblemen. Daarom nemen Luvox voor de eerste keer, of blijft een voorgeschreven dosering te nemen, moet grondig worden besproken tussen een zwangere vrouw en haar artsen. Maar wees ervan bewust dat volledig stoppen van de dosering kan leiden tot een terugval van ernstige angst.