Angst Drug Treatment

Angst is een natuurlijke reactie op stress die mensen helpt omgaan met moeilijke situaties. Echter, wanneer angst wordt overweldigend of oncontroleerbare, het kan een slopende aandoening die medische aandacht vereist zijn. Vóór de behandeling kan beginnen, moet een arts beoordeelt de symptomen nauwkeurig vast te stellen. Angst kan worden behandeld met voorgeschreven medicijnen en / of psychotherapie.

Behandeling

De behandeling van angststoornissen is gebaseerd op individuele voorkeur en het probleem van de patiënt. Angststoornissen gaan vaak gepaard met depressie en middelenmisbruik. Het is belangrijk om bestaande afwijkingen eerst behandeld.

Medicatie en psychotherapie zijn de twee opties voor behandeling. Medicatie wordt beschreven in drie categorieën: antidepressiva (SSRI's, tryicyclics en MAO-remmers), anti-angst drugs en bètablokkers. Cognitieve gedragstherapie is een vorm psychotherapie die zich richt op gevoelens en handelingen.

Drugs

Antidepressiva behandelen van depressie, maar ook gevonden succesvol voor angst te zijn. Antidepressiva veranderen de hersenen chemie en de effecten 4-6 weken te merken. SSRI selectieve serotonine heropname remmers die neurotransmitter serotonine wijzigen in de hersenen, waardoor hersencellen beter te communiceren. Tricyclische antidepressiva verhogen serotonine en norepineprine niveaus in de hersenen, die langzaam de re-absorptie door zenuwcellen. MAOI monoamine oxidase remmers die de beschikbaarheid van monoamine neurotransmitters verhogen.

Anxiolytica zijn krachtige benzodiazepinen die gewoonlijk voorgeschreven korte perioden. Angst kan terugkeren wanneer de medicatie wordt gestopt en sommige patiënten ontwenningsverschijnselen ervaren.

Bèta-blokkers voorkomen fysieke symptomen van bepaalde angststoornissen, zoals sociale fobie. Bètablokkers ook trakteren hartaandoeningen en kan worden genomen voordat een stressvolle gebeurtenis, zoals spreken in het openbaar.

Cognitieve gedragstherapie

Hoewel medicatie behandelt de symptomen van angststoornissen, therapie probeert de onderliggende oorzaak van angst te behandelen. Patiënten moeten hun denkpatroon en de manier waarop ze reageren op angst-inducerende situaties veranderen. Therapie kan dienen ter ondersteuning groepen of individueel.

Cognitieve gedragstherapie helpt individuen in het veranderen van hun denkproces. Omdat gedragsverandering is moeilijk, die in therapie worden meestal gegeven huiswerk. Vele malen, therapie en medicatie worden aanbevolen door een arts. De arts of de patiënt beslist wanneer de therapie eindigt, die gemiddeld 16 sessies.

Medische geschiedenis

Als de patiënt had voorafgaande behandeling moet een nauwkeurig verslag worden verstrekt aan de arts. Geschiedenis Voorafgaande medicatie dient bijwerkingen, dosering, duur van de behandeling, of de dosering verhoogd of verlaagd en als de behandeling succesvol was omvatten. Voor de geschiedenis van de psychotherapie behandeling, onder meer wat voor soort therapie, aanwezigheid frequentie en of de therapie werkte.