Angst Drug aan spanningshoofdpijn voorkomen

Spanningshoofdpijn zijn meestal voor nabij de tempels, met spierpijn in de nek en schouders. Zoals de naam, spanningshoofdpijn zijn door stress, spierpijn of letsel of psychische aandoeningen zoals depressie of angst. Als angst is een onderliggende oorzaak van uw spanningshoofdpijn, kan anti-angst medicijnen helpen verlichten van de pijn.

Symptomen

Volgens het artikel "Hoofdpijn" zoals gepubliceerd op de website van Rutgers University, spanningshoofdpijn omvatten één klasse van hoofdpijn, terwijl migraine en klassieke hoofdpijn vormen de andere. Spanning en musculaire hoofdpijn zijn het gevolg van spanning en dichtheid in de spieren. Echter, deze spanning te voeren op een aantal oorzaken. Emotionele oorzaken zijn onder meer depressie, angst, stressvolle werk / scholen / life schema, en onderdrukte woede. Ook kunnen mensen die zich bezighouden met langdurige perioden van zitten last van spanningshoofdpijn. De ervaring van een spanningshoofdpijn afhankelijk van de persoon, maar de meeste beschrijven als een doffe pijn, aanhoudende pijn rond de bovenkant van de kop.

Medicijnen

Over-the-counter medicijnen kunnen worden gebruikt om de symptomen van een spanningshoofdpijn behandelen, maar volgens het artikel "Tension Hoofdpijn Behandelingen en Drugs" op MayoClinic.com, zal medicijnen zoals Excedrin, Tylenol en Advil tenslotte slijten en niet zo effectief als het verminderen van de symptomen van de aandoening.

Onderzoekers hebben echter spanningshoofdpijn verband met de productie van de stof in de hersenen serotonine. Om die reden, veel artsen voorschrijven antidepressiva aan mensen die lijden aan spanningshoofdpijn. Antidepressiva kunnen ook worden gebruikt om bepaalde angststoornissen.

Dus, terwijl het uw arts antidepressiva om uw spanningshoofdpijn te behandelen kan voorschrijven, krijgt u waarschijnlijk geen depressie of angst. Echter, moet u met uw arts te praten over wordt gescreend op deze voorwaarden, omdat ze kunnen bijdragen aan spanningshoofdpijn.

Behandelingen

Naast de antidepressieve medicatie, andere effectieve behandelingen voor spanningshoofdpijn omvatten psychotherapie, ontspanningstechnieken, en fysiotherapie.

Volgens Rutgers University, kan psychotherapie helpen verminderen de symptomen van stress van psychische aandoeningen zoals angst, depressie, of een andere aandoening. Psychotherapie kan ook helpen die worstelen met het leven met een chronische ziekte (als de spanningshoofdpijn zijn zeer doordringend en de laatste weken of maanden). Psychotherapie helpt mensen te behouden van een positieve kijk over hun toestand en te erkennen dat hun hoofdpijn effectief kan worden behandeld.

Ontspanning technieken omvatten meditatie, visualisatie en ademhalingsoefeningen die kunnen helpen gevoelens van stress, negativiteit, en frustratie te verminderen. Ontspanning technieken kunnen een preventief effect op spanningshoofdpijn door het verlagen van stress hebben.

Fysiotherapie is nuttig voor mensen die spanningshoofdpijn ervaren als gevolg van lichamelijk letsel. De details van fysiotherapie bij spanningshoofdpijn afhankelijk van het type van verwonding en de ernst van de hoofdpijn. Fysiotherapie kan ook betekenen dat het gebruik van koude of warme kompressen of massage toegepast op de nek, hoofd en schouders.