Anacardium Orientale homøopatiske middel

Homøopatiske midler såsom Anacardium orientale arbejde på princippet om, at ligesom godbidder kan lide. Disse retsmidler er lavet med små mængder af et aktivt stof, og stærkere medicin indeholder mindre af stoffet. Dette gøres gennem en fortynding proces, der er opført i skalaer for XS, såsom 6X, hvilket betyder fortyndet seks gange. Homøopatiske midler ofte er taget som dråber eller som små piller, der opløses under tungen.

Anacaridum Orientale

Anacardium orientale er lavet af Anacardiaceae eller mærkningen møtrik træ, der hører til cashew familien af ​​træer. Nødderne af dette træ også producerer blæk. Det siges, at ligesom træet (eller dens nødder) efterlader et mærke, mennesker med behov for dette middel også føler behov for at sætte deres præg på verden. Midlet, Anacardium orientale, er lavet af den olieagtige sorte saft fundet omkring møtrikken. Ud over sin homøopatiske anvendelser har hinduer og Arabians længe brugt denne saft til at behandle lidelser såsom hudproblemer og psykisk sygdom.

Hvem ville gavne

Denne homøopatiske middel er ofte brugt til at behandle mennesker, der enten hårdhjertet og grusom eller dem, der er feje, neurotisk og altid søger.

Den homøopatiske patient krævede Anacardium orientale ofte er let irriteret og tilbøjelige til at bande. Du kan lide af depression, manglende selvdisciplin og en aversion arbejde. Du kan også mangler selvtillid, og hvis en elev, har en frygt for tests. Du kan vise tegn på dyspepsi. Spise undertiden lindrer symptomerne, men kun midlertidigt. Du kan også bemærke, at dine sanser som syn, lugt og hørelse er fattigere end de burde være.

Denne løsning hjælper ofte folk, der er blevet misbrugt, eller føle sig utilstrækkelig, hvilket fører dem til at engagere sig i adfærd, hvor de hele tiden forsøger at bevise sig selv. I ekstreme tilfælde kan personer, der kan drage fordel Anacardium orientale blevet så blottet for følelser, at de vender sig mod overgreb og ødelæggelse. De kan være kræsen og besat med renlighed. De kan også nemt blive religiøse fanatikere, besat med tanker om ondskab.

Anacardium Remedy

Anacardium orientale er tilgængelig i en række forskellige doser og er mest almindeligt findes som pellets eller granuler. Du kan også finde den i flydende form. Søge råd hos en homøopatisk læge frem for at vælge din egen dosering. Men hvis du har mistanke om du har brug for dette middel, og er ude af stand til at finde en homøopatisk læge, så prøv lave doser først, såsom 6X, 12X eller 30X styrke. Følg container anvisninger for at tage midlet. Start med det anbefalede minimum antal doser, bygges op til en større mængde, hvis du har brug for det.