Amoxicilline Lotion voor Acne

Amoxicilline Lotion voor Acne

Acne is een huidaandoening die vooral voorkomt bij mensen leeftijden 12 tot 24 Echter, acne kan in elk stadium van het leven in zowel mannen als vrouwen. Het kan voorkomen, vooral bij vrouwen die premenstrueel. Omdat acne wordt veroorzaakt door bacteriën, kan het worden behandeld met amoxicilline. Amoxicilline is een antibioticum dat wordt gebruikt om verschillende soorten infecties veroorzaakt door bacteriën. Als u vindt dat over-the-counter acne medicatie niet werkt, wilt u misschien amoxicilline lotion voor acne te overwegen.

Acne Oorzaken

Acne wordt veroorzaakt door de haarzakjes verstopt raken met olie en dode huidcellen, waardoor de huid er geen ruimte om te ademen en waardoor bacteriën om te groeien. Acne kan worden veroorzaakt door hormonen, genen of een bijwerking van een medicijn je op.

Hoe amoxicilline werkt

Amoxicilline behoort in de penicilline categorie van drugs. Zijn taak is om bacteriën te bestrijden in je lichaam. Amoxicilline wordt meestal gebruikt om oorontstekingen, de bovenste luchtwegen problemen, longontsteking en andere infecties te bestrijden. Echter, amoxicilline worden gebruikt in een vorm van een lotion voor acne want dat is wat acne is - een ophoping van bacteriën.

Types van Acne

Er zijn verschillende soorten van acne, en amoxicilline lotion kan goed werken voor een aantal van hen. Bijvoorbeeld eters optreden wanneer de poriën gedeeltelijk geblokkeerd. Bacteriën en dode huidcellen en talg aan de oppervlakte van de huid, die vervolgens blootgesteld aan lucht en elementen zwart wordt.

Eters worden veroorzaakt door diepe porie verstopping. Omdat er geen locatie voor de pus uitlekken, olie ophoping, waardoor bultjes en ontsteking.

Papels zijn kleine roze bultjes die ontstoken en gevoelig zijn voor aanraking.

Topical Antibiotica

Hoewel acne kunnen worden behandeld met orale antibiotica, zijn topische antibiotica zoals amoxicilline lotion voor acne in plaats kunnen worden gebruikt, gewoonlijk minder bijwerkingen dan orale medicatie. Amoxicilline lotion voor acne werkt door het doden van wat wordt genoemd Propionibacterium acnes bacterie. Topische antibiotica zoals amoxicilline lotion houdt de poriën open en vermindert de ontsteking.

Side Effects

Een frequente bijwerking van lokale antibiotica voor acne is droge huid. Ook als u antibiotica lotion gebruiken, moet u uw huid tegen de zon te beschermen als de actuele antibiotica zorgt ervoor dat je huid overgevoelig en meer vatbaar voor branden te zijn. Het is belangrijk om de aanwijzingen van uw dermatoloog volgen bij het gebruik amoxcillin of enige andere vorm van medicatie om de voordelen te maximaliseren en de eventuele bijwerkingen te minimaliseren.

Waarschuwing

Gebruik dit medicijn niet gebruiken als u allergisch bent voor amoxicilline of aan een andere penicilline antibiotica zijn.