Amerikaanse Ginseng voor Diabetes

Amerikaanse Ginseng voor Diabetes

Diabetes is niet te genezen, lijden bijna een op de 12 Amerikanen met onaangename symptomen, heeft constante medische onderhoud en kan fataal zijn. Elke diabetische wil een manier vinden om de ziekte te bestrijden, en de moderne geneeskunde biedt vele methoden. Een Canadese studie heeft een eeuwenoude kruidenmiddel geëvalueerd en geconstateerd dat de Amerikaanse ginseng nuttig bij het beheersen van de bloedsuikerspiegel bij diabetici kan zijn.

De studie

Een studie in gepubliceerd in 2000 onder leiding van Dr Vladimir Vuksan in het St. Michael's Hospital en de Universiteit van Toronto in vergelijking bloedsuikerspiegel bij negen patiënten met type 2 diabetes en 10 patiënten zonder diabetes.On vier afzonderlijke gelegenheden minstens een week uit elkaar, elk onderwerp nam een ​​pil die ofwel bevatte drie gram van de Amerikaanse ginseng of een placebo. Ze nam de pillen hetzij 40 minuten voor of in combinatie met een gemeten "maaltijd" suiker-water.

Onderzoekers gemeten bloedsuikerspiegel van de deelnemers op intervallen van 15 minuten na de maaltijd. Zij merkten verlaagde bloedsuikerspiegel in beide groepen deelnemers. Wanneer de deelnemers nam ginseng samen met de maaltijd, bloedsuikerspiegel bij diabetici verminderde een gemiddelde van 19% bij 45 en 60 minuten na het eten. Toen namen ze de ginseng 40 minuten voor het eten, de bloedsuikerspiegel van de diabetici 'daalde met gemiddeld 22% na 30 en 45 minuten na de maaltijd. Vergelijkbare resultaten vond plaats in niet-diabetische deelnemers.

Amerikaanse Ginseng

De Amerikaanse ginseng wortel wordt knoestige, beige en heeft een vezelig scheuten die armen en benen lijken. Het werd traditioneel gebruikt door de indianen als een stimulans en tot hoofdpijn, koorts, indigestie, en onvruchtbaarheid te behandelen. Laboratorium studies bij dieren hebben Amerikaanse ginseng gevonden effectief als een antioxidant en voor ondersteuning van het immuunsysteem te zijn. Amerikaanse ginseng bevat ginsenosiden, hoewel de soorten en verhoudingen van deze stoffen zijn verschillend in de Amerikaanse en de populaire, direct beschikbaar Aziatische variëteiten van dit kruid. Een universiteit van Chicago studie, gepubliceerd in 2002, bleek dat de Amerikaanse ginseng bessen speciaal effectief in het verminderen van de bloedsuikerspiegel bij diabetische muizen was.

Verschillende soorten Ginseng

Terwijl alle soorten ginseng zijn beproefde en ware tonics en zijn vermeende genezende eigenschappen, het type en de verhouding van de ginsenosiden in Amerikaanse ginseng zijn verschillend van de Chinese, Japanse en Siberische soorten. De studies over de glucosespiegels bij diabetici gebruikt Amerikaanse ginseng, niet de andere rassen.

Wat dit betekent

Onderzoekers waren er snel bij om erop te wijzen dat de studies gaven aan alleen dat de Amerikaanse ginseng had mogelijkheden als een alternatieve behandeling voor diabetes type 2, en grotere, meer rigoureus gecontroleerde studies zijn nodig om de werkzaamheid vast te stellen. Ze zei dat de bevindingen niet betekenen diabetici moeten beginnen met ginseng voor het doel van het verlagen van de bloedsuikerspiegel. Amerikaanse ginseng zeker niet de plaats van een moderne vorm van behandeling die onderdeel is van uw huidige diabetes management programma te nemen.

Wat te doen

Als u geïnteresseerd bent in het proberen de Amerikaanse ginseng voor uw diabetes zijn, bespreken de resultaten van het onderzoek en de mogelijke valkuilen met uw arts. Zorg ervoor dat ze weet dat de studie gebruikte drie gram van de Amerikaanse ginseng, geen enkel ander ras of andere dosering. Omdat ginseng heeft wel andere gezonde eigenschappen, kan uw arts het erover eens dat het niet kan kwetsen en zou kunnen helpen; Maar kan hij ook redelijk zorgen over je nemen van kruiden-supplementen. Als uw arts akkoord gaat, wees voorzichtig om te zoeken naar de Amerikaanse ginseng in een vorm die het mogelijk maakt om drie gram te nemen. Vertel altijd aan uw arts als u een nieuwe medicatie of supplementen toe te voegen, om welke reden.