Ambien Abuse Side Effects


Ambien is een populair geneesmiddel dat gebruikt wordt door miljoenen Amerikanen aan slapeloosheid en andere slaapstoornissen te bestrijden. Wel, kom met zijn aandeel in de bijwerkingen als misbruikt.

Ambien Functie

Ambien is een recept slaap drug, ook wel bekend als Zolpidem, de generieke vorm. Het wordt gebruikt om individuen te helpen met slapeloosheid snel in slaap vallen.

Ambien Alternatieven

De meeste mensen zullen niet een recept slaap medicatie nodig hebben, want er zijn een aantal over-the-counter en holistische remedies beschikbaar.

Ambien Overwegingen

Ambien gebruikers kunnen afhankelijkheid van de drug te ontwikkelen indien het gedurende een langere tijd. Ze kunnen ook het opbouwen van een tolerantie voor het geneesmiddel.

Ambien Misbruik Lichamelijke Side Effects

Degenen die Ambien misbruik (dwz, nemen meer dan voorgeschreven, of vaker dan voorgeschreven) kan een willekeurig aantal gevaarlijke lichamelijke symptomen, zoals ademnood, een zwakke pols, verlies van energie of slapeloosheid te ontwikkelen.

Bijkomende bijwerkingen als gevolg van Ambien Abuse

Andere bijwerkingen die kunnen voortvloeien uit het misbruik van Ambien omvatten hallucinaties, een gestoorde oordeel, gebrekkige motivering en een slechte motoriek.

Ambien Waarschuwing

Het is cruciaal dat u uw arts op de hoogte van eventuele problemen die u ondervindt bij het nemen van Ambien. Onmiddellijk vragen dringende medische behandeling, indien u meer dan de voorgeschreven hoeveelheid van de drug nam.