Alzheimers Disease Nutrition

Alzheimers Disease Nutrition

Als u of een geliefde heeft de ziekte van Alzheimer, dan is goede voeding is van essentieel belang. Dat betekent niet dat je bent beperkt tot een neutrale dieet. Met een paar veranderingen, help je je lichaam van de nodige voedingsstoffen die nodig zijn om gezond te zijn. Meer dan vier miljoen Amerikanen hebben de ziekte van Alzheimer, en in 2050, het zal toenemen tot 16 miljoen. Nu is het tijd om te zorgen voor je lichaam. Zelfs als ze de diagnose van je met de ziekte van Alzheimer, kunt u nog steeds een gezond dieet verandering.

Juiste voeding

Als u of een geliefde heeft de ziekte van Alzheimer, dan is goede voeding is van essentieel belang. Dat betekent niet dat je bent beperkt tot een neutrale dieet. Met een paar veranderingen, help je je lichaam van de nodige voedingsstoffen die nodig zijn om gezond te zijn. Je moet een verscheidenheid aan gerechten uit de vier basis groepen voedingsmiddelen eten. Verminder je inname van zout, en kies voedingsmiddelen die laag in verzadigd vet en cholesterol zijn. Dat betekent om te bezuinigen op de hoeveelheid dierlijke producten die we consumeren. Het is belangrijk om te bezuinigen op de hoeveelheid suikerhoudende voedingsmiddelen je eet elke dag. Het is belangrijk om ten minste acht glazen water per dag te drinken. U kunt nog steeds alcohol drinkt, maar doe het dan met mate.

Eet meer groenten en fruit

Door het eten van meer groenten en fruit en voedingsmiddelen met een hoog vezelgehalte, kan je zelfs helpen bij het voorkomen van Alzheimer. Deze bepaalde voedingsmiddelen te verminderen ontsteking en oxidatieve stress. Door het eten van meer groenten en fruit, wordt u stoppen vrije radicalen. De anti-oxidanten die door fruit en groenten helpen vrije radicalen te elimineren. Als je lichaam niet voldoende antioxidanten krijgen, dan is de schade veroorzaakt door vrije radicalen zijn het voortouw om de ziekte van Alzheimer. Bij oudere mensen, hun gevoel van smaak en geur te verzwakken met de leeftijd. Wanneer het voedsel smaakt niet goed, zullen de mensen niet te eten en dit leidt tot ondervoeding en uitdroging. Wanneer het lichaam loopt laag van de hersenen ervaart meer verwarring. Dit is wanneer we het gevoel van stress en voelen het onvermogen om te gaan. Het lichaam naar beneden loopt en ziekte aanvallen gemakkelijker.

Antioxidanten

Als u de anti-oxidanten te verhogen in uw dieet, niet alleen helpt het met de ziekte van Alzheimer, het kan ook helpen kanker te voorkomen. Vitamine E is ook gunstig voor de patiënt van Alzheimer. Vitamine E wordt in plantaardige, maïs, soja, saffloer oliën. Ook in spinazie, tarwekiemen en zonnebloemzaad. Vitamine C is een antioxidant en nuttig is in vruchten zoals meloen, sinaasappels, aardbeien, grapefruit en ananas. Het is in groenten zoals broccoli, asperges, avocado en paprika. De beste manier om voldoende antioxidanten te krijgen is door het eten van vers voedsel, maar als je niet genoeg van krijgen, dan is een aanvulling zal bieden wat je ontbreekt.

Omega-3

Omega-3 vetzuren of belangrijk ieders dieet en is zeer effectief in het verminderen van het risico op Alzheimer. Het is in alle soorten vissen. Omega-3 is goed voor je hersenen. Het helpt je hersenen beter in het leren en het geheugen functioneren. Dit betekent niet dat je moet elke dag vis te eten. Schakel één maaltijd per week te vissen en je wordt het snijden van uw risico op Alzheimer met 60 procent.

Het afweren van de ziekte van Alzheimer

Tot slot, mensen van wie de diëten bevatten veel cholesterol, verzadigde vetten en lege calorieën zijn op een hoger risico op het ontwikkelen van Alzheimer. Diëten die rijk aan vezels, groenten en fruit zijn, helpt het risico op de ziekte van Alzheimer te verminderen. Eet zes tot acht kleine maaltijden per dag in plaats van drie grote maaltijden. Onder andere een energie drankje zoals Zorg of Boost. Door het nemen van die stappen nu, kunt u uw kansen op de ziekte van Alzheimer te verminderen. Als u al de ziekte van Alzheimer, dan kunt u helpen het verouderingsproces vertragen, door het maken van veranderingen in uw dieet.