Alzheimer's Disease Feiten

Alzheimer's Disease Feiten

Volgens de Alzheimer's Association, 5,3 miljoen mensen in Amerika hebben de ziekte van Alzheimer. De kosten voor gezondheidszorg zijn drie keer zo hoog is voor de burgers in de leeftijd van 65, dat de ziekte van Alzheimer hebben. Ziekte van Alzheimer is de zevende hoogste belangrijkste doodsoorzaak in de wereld als de meest voorkomende vorm van dementie is de ziekte van Alzheimer die een fatale progressieve hersenziekte. Er is momenteel geen genezing voor de ziekte van Alzheimer.

Warning Signs

De Alzheimer's Association heeft bepaald dat er tien waarschuwingssignalen voor de ziekte van Alzheimer. Deze waarschuwingstekens bevatten wijzigingen in het geheugen, dat het dagelijks leven verstoren, problemen met de planning of het oplossen van problemen, moeite met dagelijkse taken, verwarring over plaats of tijd, visie problemen, problemen met spreken of schrijven, misplaatsen objecten, stoornissen van het oordeels, terugtrekking uit de samenleving, en de stemming of persoonlijkheid verandert.

Risicofactoren

Volgens de Alzheimer's Disease feiten en cijfers over 2009, heeft de ziekte van Alzheimer niet een enkele oorzaak, maar heeft wel meerdere factoren die bijdragen. De grootste risicofactor voor de ziekte van Alzheimer is de leeftijd. De meeste mensen die de ziekte van Alzheimer zijn ouder dan 64 minder dan vijf procent van de Alzheimer's Disease gevallen worden veroorzaakt door zeldzame genetische variaties.

Moraal

De 2009 van Alzheimer's Disease Feiten en Cijfers rapport stelt dat 49.558 mensen overleden aan de ziekte van Alzheimer in 2000 en 72.914 mensen overleden aan de ziekte van Alzheimer in 2006 Van 2000 tot 2006 was er een 47,1 procent toename van het aantal mensen die stierven aan de ziekte van Alzheimer. In 2006, de ziekte van Alzheimer was de zesde hoogste belangrijkste doodsoorzaak in de wereld.

Kosten

In 2005, de ziekte van Alzheimer en andere vormen van dementie creëerde een Medicare kosten van $ 91000000000. In 2002 werd berekend dat 36500000000 $ indirecte kosten voor het bedrijfsleven voort uit medewerkers vermist werk of onproductief die de ziekte van Alzheimer had.

Groei

Volgens de Alzheimer's Association, zal de eerste golf van babyboomers de leeftijd van 85 jaar in 2031 te bereiken Tegen die tijd zullen 3,5 miljoen mensen boven de leeftijd van 85 jaar de ziekte van Alzheimer in Amerika hebben. Tussen de 11 en 16 miljoen mensen boven de leeftijd van 65 jaar zal de ziekte van Alzheimer in 2050.

Preventie

Volgens de Mayo Clinic, is er geen beste manier om de ziekte van Alzheimer te voorkomen. Echter actief blijven sociaal, fysiek en mentaal lijkt het risico op ziekte van Alzheimer. Hart-en vaatziekten en de ziekte van Alzheimer hebben veel van dezelfde risicofactoren. Een aantal van deze risicofactoren zijn hoge cholesterol, hoge bloeddruk en diëten hoog in verzadigd vet. De Mayo Clinic suggereert dat het verlagen van uw risico op hart-en vaatziekten kan leiden tot een lager risico op de ziekte van Alzheimer.

Behandeling

Er is momenteel geen behandeling die is bewezen te voorkomen of te genezen ziekte van Alzheimer geheel. Volgens het National Institute of Health, hebben vier geneesmiddelen goedgekeurd voor de behandeling van de ziekte van Alzheimer door de Amerikaanse Food and Drug Administration, zoals donepezil, rivastigmine, galantamine en Namenda.