Alternativer til skulder kirurgi

Fysiske skader kan pludselig forekomme i vores dagligdag. Resultatet kan forlade os hæmmet og i konstant smerte. Skulderen er et fælles, der let kan beskadiges ved fysiske aktiviteter. Virkningerne af den skade, kan føre til problemer såsom bursitis eller endda skulder udskiftning. Der findes alternativer til dem, der ikke ønsker at gå gennem rigor af kirurgi.

Information omkring skulder Kirurgiske indgreb

Sagen til skulder kirurgi kan skyldes en række faktorer. Denne fælles kan blive skadet på grund af slid og ælde fra hverdagens brug. Kirurgiske indgreb er blevet udviklet til at hjælpe med at reparere væv og beskadigede knogler i dette område. Behandlingsmulighederne vil variere alt efter den type skade, der påvirker skulderen. Eksempler på skulder operationer omfatter rotator cuff reparation, adskilt skulder procedurer og endda skulder udskiftninger.

Fysioterapi

Fysioterapi er en medicinsk proces ved hjælp af simple øvelser og strækker sig til at lindre smerten mærkes i områder af kroppen. Terapi er udviklet til dem, der har gennemgået skulder kirurgi og kan bruges af folk, der forsøger at undgå denne proces. Disse øvelser og strækninger involverer bevægelser såsom arm cirkler, skulder rotationer og side rejser. Praktisere disse rutiner på daglig basis at hjælpe din skulder genvinde evnen til smertefri bevægelse. Kontakt en uddannet fysioterapeut for at få hjælp til at udvikle en workout plan.

Fælles Injektioner

Fælles injektion bruges til behandling af inflammatoriske tilstande, såsom problemer med skulderen, herunder arthritis og tendinitis. En læge sprøjter en nål i den skadede fuge, der frigiver så en anti-inflammatorisk medicin såsom kortison. Disse injektioner vil komme med længere perioder mellem hver injektion. I disse perioder ikke deltager i aktiviteter, der kan reinjure leddet. Denne form for behandling metode bruges også af nogle atletiske programmer til at give spillerne mulighed for at spille gennem en sådan skade.

Medicin

Over-the-counter medicin kan hjælpe med at behandle smerter forbundet med skulderskader. Produkter, der indeholder aspirin og ibuprofen er eksempler på smertelindring medicin. Dette vil kun fungere som en midlertidig alternativ til skulder kirurgi. Hvis der er sket en alvorlig skade, vil smerten vender tilbage. Vejledning til over-the-counter medicin giver mulighed for brug i trin 4-6 i timen. Anvendelse under disse retninger eller vejledning af en læge.