Alternativer til Senna Te

Når folk har problemer med forstoppelse, og de er på udkig efter et naturligt middel, sennep te er en af ​​deres første valg. Men sennep te er en kraftig afførende og kan ikke bruges i længere tid. Derudover nogle mennesker har negative og ubehagelige fordøjelseskanalen reaktioner på sennep te. Disse indbefatter, men er ikke begrænset til gas, kramper og diarré. Hvis du er på udkig efter alternativer til sennep te, så prøv en fiberrig kost eller psylliumskallerne.

En fiberrig kost som et alternativ til Senna Te

En måde at reducere forekomster af forstoppelse er at spise en fiberrig kost. Fiber anvendes som et alternativ til sennep te at lindre forstoppelse. Når du spiser fiber, din krop ikke fordøje det. I stedet fiberen absorberer vand og bliver blødt. Så passerer gennem dit fordøjelsessystem, lette regelmæssig afføring.

Den amerikanske Diætetiske Association anbefaler, at folk spiser 25-35 gram fibre om dagen. Desværre er de fleste mennesker bruger mindre end halvdelen af ​​dette beløb. Årsagen bag det lave forbrug af fiber gram i USA er, at mange fødevarer i supermarkeder behandles. Forarbejdede fødevarer er lav i fiber. Højt indhold af fibre er fundet i naturlige og uforarbejdede fødevarer.

For at øge din fiber indtag, reducere dit forbrug af forarbejdede fødevarer og spise mere frisk frugt og grøntsager. Eliminer fødevarer, der indeholder hvidt mel og vælger fuldkornsprodukter i stedet. Du kan også købe hvede eller havreklid og drys det på din mad til at tilføje ekstra fiber gram til dine daglige måltider. Hvede og havreklid smager lækkert på morgenmadsprodukter, sandwich, salater og yoghurt.

Psylliumskaller som et alternativ til Senna Te

Nogle mennesker bruger psylliumskaller som et alternativ til sennep te. Faktisk kan du finde psylliumskaller i mange varemærke-produkter blev fundet på dit lokale apotek. Psylliumskaller er både høj i fiber og slim. Efter oral indtagelse af anbefalede dosis af psylliumskallerne, sammen med den foreskrevne mængde vand, planteslim hydrater og begynder at svulme. Planteslim er opløselige fibre, som smører tarmene. Det skaber også bulk i fordøjelsessystemet, som stimulerer peristaltikken og fører til en afføring. Hvis en utilstrækkelig mængde vand forbruges, vil psylliumskaller tage på vand, som det passerer gennem din fordøjelseskanalen, hvilket yderligere forværrer forstoppelse problem.

Forbruger Advarsel

Afføringsmidler er ikke fri for bivirkninger, især når det tages i lang tid. Derudover er afføringsmidler anbefales ikke til folk, der har en bred vifte af sundhedsmæssige forhold. Hvis du tager medicin, eller har en helbredstilstand, konsultere din læge, før forbrugende afføringsmidler. Læs altid etiketten og følg som anvist.