Alternativer til Magnetic Armbånd

Magnet terapi har eksisteret siden det gamle Egypten og Grækenland, hvor lodestone mentes at tilbyde naturlige helbredende egenskaber. Magnet terapi i dag ses som et alternativ oprejsning ved vestlige medicin, selvom pågår. Magnet armbånd er en af ​​de almindelige måder, som folk bære magneter for sundheden. Men der er alternative former for magnet terapi.

Magnetiske Soles

For dem, der ikke ønsker at bære magnetiske armbånd, men som stadig kan lide tanken om magnetisk healing, kan du bære magnetiske såler. Disse er ligesom almindelige sko skær, som du ville bære for komfort, men inde i blød pude der er magneter. Disse magneter ikke optager plads på dit håndled, hvor du måske bære et ur, og de formodes at hjælpe med at lindre mund smerter, følelsesløshed og kramper, hvis du bruger dem på regelmæssig basis. Selvom det ikke er praktisk for dem, der ønsker at bære en magnet hele tiden, sålerne er gode for arbejde dag.

Elektromagnet terapi

Et andet alternativ til magnetiske armbånd er elektromagnetisk terapi. Denne terapi er forskellig fra magnetiske armbånd, fordi det kræver elektricitet, og det er ikke en mobil terapi. Elektromagnetiske felter kan oprettes, at opsluge hele din krop og eksponering for disse områder under kontrollerede forhold kan være terapeutisk. Ofte er du nødt til at gå til en klinik, hvor felterne vil blive genereret i et kontrolleret miljø, således at elektromagnetisme ikke køre vilde ligesom stråling. Alternativt kan hjem produktionsanlæg købes for dem, der ønsker fordelene ved magnet terapi efter en lang dag.

Magnetiske Hair Bands

Magnetiske hår bånd eller magnetiske hoved bands er mere udbredt blandt kvinder, men de kan gøres for begge køn. Disse hoved bands bruges til at holde tilbage hår, men de også sidde nær templer og langs hovedet, hvor en masse blodgennemstrømningen går. Da magneterne komme til at berøre blod, når det strømmer ville pandebånd synes at være en primær opløsning. Disse bånd kan forstyrre med at bruge mobiltelefoner eller andre elektriske apparater, selvom de holder håndleddet gratis og åbne for et ur.