Alternativer til hormonbehandling

Hormonsubstitutionsbehandling (HRT) er en østrogen eller østrogen / progesteron supplement ordineret af læger til at lette overgangsalderen bivirkninger, herunder hedeture, vaginal tørhed og osteoporose. Dog kan HRT også øge risikoen for brystkræft, hjertesygdomme og slagtilfælde. Nogle kvinder kan også have moralske indvendinger mod HRT fordi premarin, et almindeligt anvendt østrogenerstatning, stammer fra drægtige hoppe urin. Der er mange alternativer til HRT.

Aromaterapi

Aromaterapi, den terapeutiske anvendelse af æteriske olier kan hjælpe med at lindre visse symptomer. For hedeture, så prøv citron, pebermynte eller salvie. Lavendel er god til angst, depression, søvnløshed og hovedpine. Kardemomme og patchouli er gode til irritabilitet. Æteriske olier kan inhaleres gennem en diffuser, tilsættes til et bad, eller kombineret med basisolie, såsom mandel at massage olie. Ufortyndede æteriske olier bør aldrig anvendes direkte på huden.

Kiropraktik Medicin

Rygsmerter kan forekomme, når østrogen niveauet falder eller ved indtræden af ​​osteoporose. Justeringer af rygsøjlen kan lindre denne smerte samt hovedpine og muskelspændinger. Ifølge Holistisk Online, en undersøgelse 1973 fandt 95 procent af patienter, der fik spinal pleje erfarne lindring af gynækologiske symptomer.

Kost

Fødevarer, der indeholder phytoøstrogener, såsom soja-baserede produkter, yams, gulerødder og æbler, kan lindre hedeture. Forøgelse af mængden af ​​calcium i kosten kan forhindre osteoporose. Drinking seks til otte glas vand om dagen minimerer hedeture og vaginal tørhed. Koffein, alkohol, sukker og krydret fødevarer bør undgås for at hjælpe med at forhindre hedeture og humørsvingninger.

Naturmedicin

Black Cohosh er den mest almindeligt anvendte urtekosttilskud for overgangsalderen symptomer. Dong Quai er også almindeligt anvendt, da det er høj i naturlige plante østrogener, selvom ingen kliniske studier dokumentere, at det virker. Perikum bekæmper mild til moderat depression, men bør ikke tages sammen med receptpligtig anti-depressiva. Kava har vist sig at lindre angst. Som med alle naturlægemidler kosttilskud, er det vigtigt at tale med din læge om de virkninger, den kan have på andre lægemidler eller eksisterende forhold.

Øvelse

Vægtbærende øvelser, såsom gang, løb og tennis, øge knogletæthed. For en ekstra fordel, udfører disse øvelser udendørs for at øge D-vitamin produktion. Yoga kombinerer øvelser, massere organer og øge den samlede kerne balance med dyb vejrtrækning og afslapning teknikker, og inkluderer desuden vægtbærende udgør.