Alternativer til Galdeblære Fjernelse

For dem, der lider af den intense smerte af galdeblære problemer, kan enhver mulighed for at lindre symptomerne synes som den rigtige løsning. Mavesmerter, gas og kvalme er blot nogle af de almindelige symptomer på galdeblæren lidelser. Smerte kan endda sprede sig til brystet og ryggen, og dårlige angreb ofte hæmme bevægelse og aktivitet. Mens kirurgi er den mest almindelige løsning til galdeblæren problemer, der er alternativer.

Galdeblære Flush

Implementering af et regime af urter og krydderier kan hjælpe med at skylle galdesten gennem dine tarme og ud af din krop. Dette er den mest effektive alternativ til kirurgi.

Køb Guld Coin Grass i sin flydende form fra et sundhedsmæssigt eller naturlægemidler butik. Denne urt er designet til at blødgøre eller skrumpe galdesten i din krop, så du kan give dem fra dit system naturligt gennem afføring. GCG også kommer i tabletform, men væsken vil mere effektivt arbejde for at blødgøre galdesten. Tag 1 spsk. hver dag, indtil flasken er væk. For voksne over 50 år eller dem, der længe har lidt af galdeblæren smerter, anbefales det at du tager to flasker, før du forsøger en flush.

For mindst 1 dag, før du forsøger galdeblæren flush, spiser kun uraffineret eller hele fødevarer (såsom hele korn, bælgfrugter, grønne eller gule grøntsager og nødder). Disse fødevarer indeholder lidt at ingen fedt og en masse fiber, som vil hjælpe med passerer galdesten.

Afstå fra at spise noget efter middag den dag, du har besluttet at gå videre med en flush. Før sengetid, drikke en kop olivenolie og en kop citronsaft; dette kan spredes ud over tid ved at drikke små mængder hver 15 minutter.

Gå i seng og sove på din højre side så meget som muligt i hele natten. Den næste dag drikke 4 kopper varmt destilleret vand blandet med enten havsalt eller citronsaft. Denne dag skal du spise kun bløde grøntsager og bouillon. Galdesten skal passere den anden dag.

Kostændringer

For dem med milde eller sjældne galdeblæren symptomer, kan en ændring i kosten være god nok til at lindre galdeblæren smerter uden kirurgi. Undgå emballeret eller stegte fødevarer vil fjerne fedt og andre gasproducerende problemer, der kan irritere gallbladders. Husk aldrig at spise for meget, og til kun at spise, når du er sulten, ikke på grund af stress eller trang.

Økologiske fødevarer indeholder det laveste antal konserveringsmidler, der gør disse de sundeste fødevarer at spise, når der behandles gallbladders. Frugt-og grøntsagssaft vil bidrage til at skylle systemet.

Undgå mælkeprodukter, da mange er højt indhold af fedt og kolesterol. Også undgå sure mad og drikke som kaffe, sort te og emballeret frugtsaft med tilsat sukker.