Alternativer til Focalin

Focalin eller dexmethylphenidate, er en psykostimulanser lægemiddel almindeligt ordineret til ADD (Attention Deficit Disorder) og ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder). Focalin er en mildere version af Ritalin (methylphenidat). Som et alternativ til sådanne stimulanser, der er mange succesfulde naturlige retsmidler, der omfatter næringsstoffer og allergi test og kost terapi (2: Prescription for Nutritional Healing, Balch 2004).

Primær behandling

I øjeblikket det primære behandlingsforløb for lider af ADD og ADHD er stimulerende behandling. De andre mere almindeligt ordineret medicin for disse lidelser er Adderal og Ritalin.

Ernæring og ADD

Ernæringsmæssige ubalancer kan forårsage ADD symptomer. For eksempel symptomer på hypoglykæmi ofte ligne ADD symptomer. Uregelmæssigheder Blodsukker kan efterligne ADD symptomer og kan være forårsaget af en kost høj i raffinerede, forarbejdede fødevarer. Fødevareallergi, vitaminer, mineraler, aminosyrer og andre ubalancer næringsstoffer og tilsætningsstoffer kan forårsage ADD symptomer.

Ernæring Forskning

Der er mange ernæringsmæssige konsekvenser i ADD. Flere og flere mennesker er på udkig efter alternative behandlinger og henvender sig til ernæringsmæssige retsmidler. I "The ADD Svar," Dr. Frank Lawlis viser, at ifølge mange undersøgelser, ernæringsmæssige retsmidler såsom kostændringer og fødevareallergi test var en succes i 70 procent af tilfældene.

Advarsler

Stimulanser bliver ordineret til mange børn, herunder førskolebørn. Disse medikamenter er ofte hugget og indåndes gennem næsen og kan fungere som gateway medicin til disse børn.