Alternativer til østrogen

Når kvinder nå overgangsalderen produktionen af ​​østrogen i høj grad falder, forlader mange til at opleve svære bivirkninger, herunder hedeture, kraftig svedafsondring, udmattelse og endda depression. For dem med alvorlige bivirkninger, østrogen udskiftning hormoner tilbyde lindring, men kan også øge chancerne for visse former for kræft. For dem, der ønsker lindring, men ikke ønsker at tage hormoner, er der muligheder, der kan hjælpe.

Black Cohosh

Black Cohosh er en urt sælges som et kosttilskud til behandling af hedeture og andre menopausale symptomer. Selvom foreløbige beviser og anekdotiske beviser er opmuntrende, National Institutes of Health Office of Kosttilskud mener, at der ikke findes tilstrækkelige data til rådighed endnu officielt anbefale sort cohosh for overgangsalderen symptomlindring. Det er sagt, synes urt at være sikkert for kvinder, der har haft brystkræft, eller som har en historie af brystkræft i deres familie. Det ser også ud til at hjælpe undertrykke hedeture i nogle kvinder.

Fødevarer med naturlige østrogener

En række forskellige fødevarer og urter er kilder til naturlig plante østrogen og kan være meget nyttigt i overgangsalderen, er den omfattende liste over fødevarer (såvel som en liste over fødevarer, der hæmmer østrogen) refereret nedenfor. Disse fødevarer har alle én ting til fælles - de er højt indhold af vitaminer, mineraler, fibre og fedtsyrer samtidig være lavt indhold af mættet fedt.

Hot Flash Relief

I januar 2005-udgaven for Obstetrik og mere anmeldt for mere end halvdelen af ​​alle kvinder oplever hedeture under og efter overgangsalderen, som kan forstyrre daglige aktiviteter og i høj grad forstyrre søvnen. Disse hedeture skyldes en faldende mængde af østrogen i kroppen. En Oregon Health and Science University undersøgelse kigget på data fra flere end 40 forsøg studerer ikke-hormonale behandlinger for hedeture. Ifølge resultaterne, nogle antidepressiva som paroxetin, venlafaxin, fluoxetin og citalopram elimineret omkring en hot flash per dag, som gjorde blodtryksmedicin clonidin. Den anti-beslaglæggelse medicin gabapentin elimineret to per dag. Hver af disse medikamenter kommer med medicinske bivirkninger, der skal afvejes mod de menopausale bivirkninger, når det bestemmes, om de er værd at tage i stedet for østrogen eller slet ingenting.